USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку може з’явитися два дитсадочки

16 Червня 2011 17:46
Луцька міська рада планує повернути два приміщення, де колись були дошкільні навчальні заклади, до їхнього колишнього призначення – дитячих садочків.

Про це 16 червня повідомив луцький міський голова Микола Романюк.

Зокрема, мова йде про дитячий садочок, де нині знаходиться приміщення Пенсійного фонду України на вулиці Чехова. Нагадаємо, що можливість передачі цього приміщення дитсадку почали розглядати ще у серпні 2010 року.

«Їм ми інше приміщення готові запропонувати. Я був у керівника Пенсійного фонду в Києві. Він каже, що немає в цьому році грошей. Однак, ми будемо пробувати їх переселити», - каже Романюк.

Також планується відновити дитячий садочок по вулиці Ярощука. Нині там знаходиться міський Центр зайнятості. Його разом з обласним центром зайнятості перенесуть у нове приміщення на вулиці Набережна.

Земельну ділянку для побудови центру уже виділила сесія міської ради. Романюк каже, що процес «переселення» закінчити у цьому році не вдасться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
небайдужа Показати IP 17 Червня 2011 09:01
рідний садочок по вулиці Ярощука....я й не сумнівалася,що його повернуть!
kamil Показати IP 17 Червня 2011 13:53
мій прогноз - це станеться десь у 2013році(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus