USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку може з’явитися нова платна парковка

20 Червня 2013 17:28
Платний паркувальний майданчик незабаром може з’явитися на Привокзальній площі.

Відповідний проект рішення подав депутат Тарас Бас під час постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 20-ого червня.

Депутат Тарас Бас запропонував внести зміни до рішення міськради «Про визначення оператора на здійснення організації і експлуатації місць платного паркування автотранспорту у Луцьку». Зокрема обранець громади запропонував, щоб надати КП «Автопарксервісу» дозвіл на влаштування 64 місць для платного паркування на Привокзальній площі.

За словами Тараса Баса, тарифи за послуги паркування мають бути такі, як біля гіпермаркету «Там-Там», що дасть можливість поповнити додатково бюджет міста на 11 тисяч гривень у місяць.

У підсумку члени комісії підтримали пропозицію депутата.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сєрий Показати IP 20 Червня 2013 18:27
А зробіть ще платні стоянки біля міськ та обл рад.
vilnyj Показати IP 20 Червня 2013 21:33
А проект рішення про створення хоч б одного безкоштовного туалету в центральній частині міста хтось із міських депутатів запропонував? Якщо міська влада, яка утримується з а кошти мешканців міста, не спроможна облаштувати безкоштовну вбиральну, то про яку Європу ми балакаємо, і які туристичні проекти затверджуємо. Хоч ні Романюка, ні для його чиновної раті безкошт овні туалети не потрібні. А на туристах і місцевому люду влада ще й якусь копійку заробить.
корупція -СТОП Показати IP 21 Червня 2013 00:16
Дупутат Бас є заступником директора КП «Автопарксервіс», тобто, тупо, внаглу пролобіював питання комерційної структури. Класно. Тільки смердить сильно, як і все, що пов'язане з професійним підводним гальюнистом-морячком)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus