USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на дільниці заважали роботі журналіста партійної газети

31 Жовтня 2010 11:23
У Луцьку голова ДВК №45 в день голосування 31 жовтня відмовився пустити у приміщення для голосування офіційного спостерігача від політичної партії «Наша Україна».
Однак близько 8.30 спостерігача таки пропустили. Про це повідомили у прес-службі Луцької міської організації «Нашої України».
Цей факт зафіксували юристи Луцького міського штабу «Наша Україна», які здійснювали контроль за своєчасним відкриттям виборчих дільниць та дотриманням законодавства під час проведення підготовчого засідання ДВК.
На ДВК №71 голова комісії перешкоджав роботі журналістів газети «Наша Україна — Волинь». Після бесіди з юристам штабу «НУ» журналістів допустили в приміщення для голосування.
А на ДВК №54 офіційний спостерігач від «Нашої України» попередив правопорушення з боку офіційного спостерігача від іншої політичної партії, який зайшов у кабінку для голосування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus