USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку на дорозі «виросло дерево». ФОТО

22 Грудня 2010 16:58
На проспекті Перемоги у Луцьку посеред проїжджої частини «виросло дерево» – з каналізаційного люка зникла кришка, а з середини стирчить оберемок гілля.

Проспект Перемоги – одна з найжвавіших транспортних артерій Луцька, й відтак гілляки, що стирчать з люка, створюють проблеми для водіїв, дряпають авто, а відкритий люк ще й становить серйозну небезпеку ДТП.

«Мусив об’їжджати, але, он – подряпав бік», - розповів водій однієї з маршруток, який зупинився на найближчій зупинці.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Іван Кубіцький розповів, що про зникнення кришки від люка поблизу школи №5 на проспекті Перемоги йому повідомили сьогодні, 22 грудня.

Кубіцький припускає, що кришка зникла завдяки «старанням» охочих нажитися на здачі металобрухту. Однак до кінця дня, каже Кубіцький, небезпечний для водіїв люк прикриють, як годиться, новою кришкою.

Кубіцький каже, що «комунальний металобрухт» крадуть часто. «До прикладу, восени цього року на вулиці Володимирській за одну ніч зникло 12 металевих решіток для зливу води», – розповів він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Zheniok Показати IP 22 Грудня 2010 17:01
руки поодбивати б придуркам
Микола Показати IP 22 Грудня 2010 17:25
(це на повороті на Грибоєдова) І куди Міськвідділ дивився? Чи то їх рук робота?
vano Показати IP 22 Грудня 2010 19:26
На Героїв Упа таке дерево росте вже понад два місяці!!! (Вишків)
SET Показати IP 23 Грудня 2010 13:15
Невже так важко знайти порушників закону? Елементарний рейд працівників міліції по металоскупках дав би свій резудьтат. Більше того, заодно могли б і попередити їх власників про відповідальність за скупку явно краених речей :) Але ж хіба це все комусь треба? звичайно ні, коли навіть до вчинених злочинів і розшуку злочинців міліціянти відносться наплювательськи (якщо в справі немає так сказати "власного інтересу")...
кандитат Показати IP 23 Грудня 2010 16:40
Могли б ялинку поставити, свято ж все таки скоро. А раніше вони навряд чи закриють питання.Я пригадую,що гуморист Задорнов про природні для нас неприродності так класно розказував!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus