USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку найвища злочинність у Завокзальному районі

20 Лютого 2011 14:16
Найвищий рівень вуличної злочинності в Луцьку – у спальних районах.
Про це розповів начальник управління карного розшуку УМВС України в області Олександр Євлошевський, - пише «Експрес» за 17 лютого.
За його словами, найнебезпечнішим в обласному центрі є Завокзальний район.
«У ньому найбільше квартирних крадіжок, – каже правоохоронець. – Злодії вираховують, коли господарі помешкання на роботі або ж виїхали з міста, щоб відпочити».
Останнім часом, стверджує Євлошевський, крадіжки з квартир зареєстровані на проспектах Соборності, Відродження, вулицях Ветеранів, Наливайка, Кравчука. Здебільшого від злодіїв потерпають люди середнього достатку.
Щодо вуличних грабежів, каже міліціонер, то тут серед «лідерів» – Завокзальний район.
«Найчастіше грабують чоловіків, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння, – запевняє він, – а також жінок і дівчат, котрі пізно повертаються додому самі».
Правоохоронець додав, що луцьких злодіїв стали менше цікавити іномарки.
«Із заявами про зникнення автомобілів звертаються переважно власники «Жигулів» та «Москвичів», – зазначив Олександр Євлошевський.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Scouce Показати IP 20 Лютого 2011 14:51
хто б сумнівався
VSC Показати IP 20 Лютого 2011 15:50
А, кто населяет этот район? Дети и внуки полесских жителей, которые плюют не лестничной клетке, кидают окурки, мочатся в уголке. Чего от них ждать? рассадник наркоманов и алкоголиков.
Полішук до VSC Показати IP 20 Лютого 2011 20:36
Хто вважає дітей і внуків поліьких жителів невихованим бидлом - не правий. Справжнім бидлом є отприскі міського плєбса - работяг, базарників і тп, які ніколи не жили у власних помешканнях, і для яких під"їзд - це туалет. Вихідці з села - від молока матері господарі
VSC до Полішук Показати IP 21 Лютого 2011 17:16
Я на этих "хозяев от молока матери", каждый день смотрю. Не смешите.
Блін, вапше! Показати IP 20 Лютого 2011 22:16
А міліція ходить по троє по освітленим вулицям і спиняють малолєток або затримують і забирають випивших безобідних нещасних дядьків...блін...
Vigilante Показати IP 20 Лютого 2011 22:29
Завокзальний - таки да, що київська Троєщина, купа гопоти і п'яних ввечері, ходити страшно. Не хотів би там жити. На моєму рідному ЛПЗ і то спокійніше.
Масяня Показати IP 21 Лютого 2011 09:56
Хто живе на ЛПЗ тому в житті не везе!
1 Показати IP 21 Лютого 2011 16:35
Хто відкриває школи- той закриває тюрми. Янукович зараз школи закриває.
Павло Показати IP 21 Лютого 2011 16:38
Люди що ви там несете якийсь маразм, що там ЛПЗ чи ще якийсь район спокійний за Завокзальний, або починаєте ділити людей на вихідців з сіл і міщан, все залежить від виховання! А бидла і "гопоти" у всіх районах нащого міста вистачаї! А те що оголосив пан Євлошевський це статистика проте він не додав що в Завокзальному районі проживає більше 1/3 від загального населення міста в цілому ось через це і такі результати! Так що рахуйте шановні! P.S. А з Троєщеною взагалі порівнювати не варто оскільки вартість житла в Завокзальному районі майже такж як в ценрті, а на ЛПЗ чи ще десьсуттєво відрізляється в меньшу стороно! А на Троєщині найнижча вартість житла в Києві ось і селиться там такі люди!
Микола до Павло Показати IP 22 Лютого 2011 08:40
Щодо цін, то ви, шановний, трішки помиляєтесь. Ціни по Луцьку майже скрізь однакові - що 33-й, що 40-й, що ЛПЗ. Нижчі тільки на далеких окраїнах - Цукровий, МКБ і т.п. А "гопоти" таки в Завокзальному найбільше і не тільки за рахунок великого числа проживаючих, а й у відсотках. А чому? Бо живуть практично всі "зайди", не має значення з сіл чи ще звідки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus