USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку обрали красивих і талановитих діток. ФОТО

9 Червня 2013 12:10
«Міні-принцесу» та Міні-принца» обрали на конкурсі талантів та краси майже серед 20-ти учасників, вихованців дитячого центру раннього естетичного виховання «Світлинка».

Захід відбувся 8 червня у Палаці культури Луцька.

Як повідомила у коментарі «Волинським новинам» організатор конурсу Тетяна Кривицька, діти віком від 3,5 до 10 років проходили попередній кастинг.

«Знаю, що в Луцьку колись, дуже давно, але такого масштабу, такого грандіозного шоу, де б таке грандіозне шоу талантів було показане, − це вперше.
Деяким діткам побажали, що допоможемо у майбутньому і вони краще себе покажуть. І були обрані дітки, яким (ми просто бачили по часу) реально змогли допомогти, якнайкраще показати свої таланти», − зазначила Тетяна Кривицька.

За її словами, кожен виступ учасника чи учасниці конкурсу був як міні-сценка, міні-шоу.

Дівчатка представляли до уваги глядачів пишні сукні з відповідними аксесуарами, а хлопчики – костюми улюблених героїв. Також конкурсанти та конкурсантки демонстрували власні таланти – вокальні та хореографічні номери, образотворче мистецтво та багато іншого.

Оцінювали маленьких талантів: голова журі, голова оргкомітету конкурсу «Міс Львів 2013» Володимир Місяйло, танцюрист Артем Шошин, директор модельного агентства Марина Занюк, депутат міської ради Микола Яручик.

Крім того, переможцями став кожен учасник конкурсу, адже їх нагородили численними призами. Кожна «міні-принцеса» отримала корону, а «міні-принц» - почесний знак.

Фото - від організаторів, автор: Вероніка Нагорна.

























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
міні-міс Показати IP 9 Червня 2013 16:46
Колись давно ВОДТРК з Ольгою Куліш проводила більш грандіозне. Після цього виступу я навіть з меншими втратами пройшла в універ. Не треба ля-ля, ваше шоу - відверте заробляння грошей та підтасовка
Вероніка Показати IP 9 Червня 2013 19:59
Спасибі усім за таке гарно влаштоване свято! Було й справді неоймовірно... Дітки втішені подарунками, такою увагою)) Побільше би таких вартісних та благих справ) Спасибі організаторам!
Світлана Показати IP 9 Червня 2013 23:06
Вражає надзвичайно високий рівень конкурсу. Діти виступали як справжні артисти, і це були не просто номера а шоу, на яке хотілося дивитися. Бажаю організаторам не зупинятися на досягнутому, а й далі радувати Луцьк таким Гранд-шоу:)
Катерина Показати IP 9 Червня 2013 23:20
Мені дуже сподобався конкурс, діти отримали гарні подарунки.
оксана Показати IP 9 Червня 2013 23:55
«Знаю, що в Луцьку колись, дуже давно, але такого масштабу, такого грандіозного шоу, де б таке грандіозне шоу талантів було показане, − це вперше. Деяким діткам побажали, що допоможемо у майбутньому і вони краще себе покажуть. І були обрані дітки, яким (ми просто бачили по часу) реально змогли допомогти, якнайкраще показати свої таланти» - шо за брєд?? 3 рази читала, ледь зрозуміла. шановний автор, це хто вас так навчив статті писати??
хтось до оксана Показати IP 10 Червня 2013 22:10
А ви не помітили, що це КОМЕНТАР?
оксана до хтось Показати IP 10 Червня 2013 23:42
це не має значення, малось на увазі, що потрібно навчитися краще висловлювати свої думки! чи я не права?
Ірина Показати IP 10 Червня 2013 12:15
Конкурс - чудовий. Особисто мені та моїй донечці все сподобалось. Дякую організаторам та учасникам за отримане задоволення.
Ольга Лактіонова Показати IP 10 Червня 2013 13:28
Дуже рекомендую приймати участь у таких заходах - це особистісний розвиток і для дітей і для батьків! Усе пройшло на високому рівні! Дякую за можливість стати частиною такого позитивного досвіду.
Ірина Показати IP 11 Червня 2013 18:45
Як на мене, то цей грандіозний конкурс чудова можливість показати себе і подивитися на інших.Не бачу нічого поганого в таких заходах.Я думаю, що всі присутні отримали масу задоволення!
Катя Показати IP 17 Вересня 2014 22:43
Я вважаю що Діана заслуговує 1 місце

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus