USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку планують ще майже 60 зупинок громадського транспорту

5 Листопада 2013 19:00
Як зазначив директор департаменту ЖКГ Луцької міськради Іван Кубіцький 5 листопада, дві зупинки мають встановити в мікрорайоні ДПЗ, на бульварі Дружби народів біля кафе «Лаванда» і на вулиці Бенделіані біля повороту на вулицю Станіславського. Так, запланували виконати роботи протягом найближчих двох-трьох днів, - інформує ВолиньPost.

«І до кінця року, за нашими планами, якщо вдасться усе із фінансуванням, ще чотири. Тобто, загалом їх має бути десь 20», – сказав Іван Кубіцький.

Вже у Луцьку вдалося встановити 13-14 нових зупинок. Зокрема, це стосується центру міста, вулиці Данила Галицького, Привокзального майдану, вулиць Львівської та Бенделіані, проспектів Перемоги і Відродження.

«Це лише початок. Наступного року ми плануємо добавити ще серйозно», – запевняє посадовець.

Комунальники орієнтуються у цій справі на ті мікрорайони Луцька, де проживає велика кількість людей або ж немає павільйонів для зупинок. «Це, скажімо, в’їзди в Луцьк з боку Дубна», – розповідає Кубіцький.

Так званий 40-ий мікрорайон також не випадає з уваги комунальників, – зауважив посадовець. «Загалом, там усі зупинки – стаціонарні. Відсутні тільки в кінці вулиці Карбишева. Біля риббази відсутня, є тільки місце для зупинки. От там швидше за все будемо ставити. Але це вже буде наступного року», – розповів він.

Загалом же згідно з підрахунками, які зробили у департаменті ЖКГ міськради, у Луцьку треба встановити приблизно 60 зупинок, де є великі скупчення людей.

А от щодо зупинок, де розміщені торгові павільйони, то їх поки залишать. «У нас є приписи ДАІ про знесення цих торгових павільйонів. Там ідуть суди, тому що люди вклали кошти. А взагалі-то, якщо є наявність торгової точки, то вона має бути розміщена не менше 5-ти метрів від бордюру. Вони всі встановлені з порушенням, але це вже питання юриспруденції, а не наше. Чекаємо, які будуть прийняті рішення», – зауважив Іван Кубіцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
саша Показати IP 5 Листопада 2013 19:22
зі статті важко зрозуміти, що зупинки не з"являться, а обладнають уже існуючі
вася до саша Показати IP 6 Листопада 2013 06:56
точно без пiвлiтри не розберешся
Жора Показати IP 8 Листопада 2013 21:45
Того Кубіцького треба вже давно гнати з міської ради разом з Соколовською, щоб за ними дорога закуріла. Знайшли спеціалістів...
102 Показати IP 8 Листопада 2013 21:47
А Романюк з ким залишиться? Це ж дуже хороша компашка, жодного спеціаліста.Сиджу собі на комені, та й шо мені, та й шо мені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus