USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку побільшає волинської горілки

20 Січня 2010 12:44
Нинішнього року ґуральники Луцького спиртогорілчаного комбінату планують розширити асортимент своєї продукції.
 
Під час наради з керівниками місцевих підприємств щодо аналізу торішнього виробництва та прогнозу на 2010 рік представник Луцького спиртогорілчаного комбінату розповів, що підприємство запустить у виробництво шість нових видів алкогольних напоїв.
 
Наразі обсяг виробництва цього підприємства нині сягає 100 мільйонів гривень. На підприємстві працює близько 200 робітників. Керівництво комбінату обіцяє не зменшувати кількість працівників.
 
Середня заробітна платня на підприємстві одна з найвищих у місті - 2150 гривень. Цього року вона зросте на 50 гривень.
 
Довідково:
 
В асортименті Луцького СГК 26 видів горілчаних виробів – горілки та настойки - під торговою маркою «ВІВАТ» та 7 видів під торговою маркою «Полісянка». Особливою гордістю є фірмові горілки: «Поліська особлива», «Волинська», «Віче», «Лучеськ», «Королівський банкет».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Назар ПРАВДА Показати IP 20 Січня 2010 13:56
Як поціновувачу луцької горілки приємно констатувати, що всі інтернет-видання про нараду у Гоцалюка як в унісон написали схожі заголовки. За ваше здоровя панове журналісти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus