USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку побудували картонний лабіринт для малят. ФОТО

8 Вересня 2013 20:07
Відпочити разом із дітлахами на сімейному екологічному святі «Зелене містечко «Еко-Ко» мали змогу лучани, сьогодні, 8 вересня. Захід відбувся на Центральній алеї парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ СТВОРЯТЬ ЕКОЛОГІЧНЕ МІСТЕЧКО «ЕКО-КО»




«Екологічне» свято організував місцевий портал для мам. Весело та цікаво провести час могли гості свята усіх вікових категорій.




Так, для малюків влаштували «Великі мінялки дитячими іграшками», під час яких кожна дитина могла обміняти іграшку, якою вже набавилася, на рівноцінну.



Також усі охочі могли взяти участь у цікавих майстер-класах, де малечу вчили ліпити фігурки із солоного тіста, малювати, розписувати еко-торбинки та іграшки, робити панно з круп, виготовляти іграшки з екологічно чистих і безпечних матеріалів (фетру, сіна, вовни, помпонів) та навіть прати.






Так, на «хімічному» майстер-класі дітей учили прати одяг та мити посуд, а матусь – правильно вибирати миючі засоби (ті, що не містять фосфатів, хлору та поверхнево-активних речовин).




На думку організаторів, дитячий «хенд-мейд» дуже корисний, адже він розвиває дрібну моторику, що відповідає за мовлення, логічне милення та творчі здібності.




«Організатори не роблять акцент на комерції – усі майстер-класи відбуватимуться безплатно. Під час свята забави знайдуться для всіх, незважаючи на вік – і для найменших, і для школярів та дорослих», - розповіла адміністратор порталу «Луцьк-мама» Анна Гнатюк.





Для майстер-класів організатори використали виключно природні матеріали. До слова, навіть афіші та флаєри свята виготовлені з екологічно чистого паперу, що перероблений з вторинної сировини.





Для найменшеньких організатори побудували лабіринт, будиночки і навіть автомобілі із використаних картонних коробок.






ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ЗБУДУЮТЬ МІСТЕЧКО ІЗ КАРТОННИХ КОРОБОК. ФОТО

Разом з тим на святі продемонстрували, як правильно розділяти та утилізувати сміття.



«Дітей потрібно привчати до екології з найбільш юних літ вдома, а не на уроках та заняттях в садочках», - вважають матусі-активістки.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дьодік Показати IP 8 Вересня 2013 21:22
Коли нарешті приберуть п"яних обкурених малолєток біля "Бригантини"?
мама Показати IP 9 Вересня 2013 00:05
"своим ходом....год за годом" - подінуться такі малолетки=((((((((((((( ось ці дітки зростуть - і уже не стоятимуть там... п'яні і обкурені...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus