USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку подружжя представило роботи древнього мистецтва. ФОТО

29 Листопада 2013 19:00
Подружжя, яке захоплюється виготовленням гобеленів, представило свої роботи у Луцьку відвідувачам Волинського краєзнавчого музею, - повідомляє «ВОДТРК».
На виставці картин-гобеленів подружжя Андрія та Галини Микитів з Володимира-Волинського представлені 30 робіт, кожна з яких присвячена конкретній події.
Подружжя виготовляє гобелени у парі.
Генератором ідей і основним виконавцем є художник з великим стажем Андрій Микита. Найбільше часу, майже рік, Андрій Васильович працював над створенням картини «Волинський килим».
Дружина Галина завжди підтримує, допомагає композиційно розробляти сюжети, а також є критиком у творчій родині. Доля звела подружжя Микитів 50 років тому у новорічну ніч. Багато років вони разом успішно творять і займаються улюбленою справою, що радує поціновувачів їхнього таланту.
Фото «Волинського інформаційного порталу»



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus