USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку розібрались із торгівельним павільйоном у центрі міста

19 Червня 2013 19:15
Прокурор міста Луцька Сергій Данілін звернувся до господарського суду Волинської області з позовом до Луцької міської ради та одного з приватних підприємців про визнання недійсним договору оренди землі, - повідомили у прокуратурі міста.

Прокурорська перевірка ще 2011 року встановила, що Луцька міська рада надала на 5 років в оренду цьому приватному підприємцю земельну ділянку загальною площею 30 квадратних метрів для будівництва та обслуговування зупинки громадського транспорту з торгівельним павільйоном на проспекті Волі в обласному центрі.

Укладаючи цей договір, орган місцевого самоврядування порушив встановлений загальнодержавний порядок передачі в оренду землі. Право оренди земельної ділянки не виставлялось на торги, тим самим не були виявлені, встановлені та розглянуті всі можливі пропозиції та умови щодо оренди цієї ділянки.
Не було змінене також цільове призначення земельної ділянки, адже вона повинна використовуватись для житлової та громадської забудови, а не для об’єктів дорожнього сервісу комерційного призначення.

У результаті кількарічної судової тяганини позов прокурора міста Луцька Сергія Даніліна задовільнили. Договір оренди землі, укладений між Луцькою міською радою та підприємцем, господарським судом Волинської області визнано недійсним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Грыцько Показати IP 19 Червня 2013 20:47
о чем хоть речь идет, военная тайна?
Вінстон Показати IP 20 Червня 2013 07:27
Десь, колись, хтось, когось.....
Є до Вінстон Показати IP 21 Червня 2013 10:40
РУКОЖОПИ!!!
Лучанин Показати IP 20 Червня 2013 17:58
"Договір оренди землі, укладений між Луцькою міською радою та підприємцем, господарським судом Волинської області визнано недійсним." - І усьо! А якісь наслідки теж будуть? Чи як з буратінами?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus