USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Cміттєві контейнери блокують заїзд до будинку у Луцьку

12 Листопада 2013 11:39
Переставити на інше місце контейнери, що перешкоджають заїду до будинку, просять у міської влади мешканці вулиці Федорова.

Про це повідомили під час оперативної наради в першого заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука, що відбулася 12 листопада.

Як розповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як, з 1 жовтня по 10 листопада в групу оперативного реагування «15-80» надійшло 42 скарги, що стосувалися роботи ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Так, про несвоєчасний вивіз побутових твердих відходів та засмічення біля контейнерів телефонували мешканці вулиць Братковського, 31. Липинського, 1, Ветеранів, 1, проспекту Відродження, 10, 10а.

Мешканці будинку №2 на вулиці Федорова тричі зверталися з проханням перенести контейнери для збору сміття на попереднє місце – до будинку №2а, оскільки нове місце розташування ускладнює заїзд до їхнього будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus