USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Жителів багатоквартирного будинку у Луцьку бентежать тріщини на стінах

26 Січня 2017 08:45
Протягом двох років спостерігають збільшення тріщин на стінах будинку на вулиці Гулака-Артемовського, а також осадку будівлі і підтоплення підвалів.

Про це йшлося під час 18 сесії Луцької міськради 25 січня.

Голова фракції «УКРОП» у міськраді Ігор Поліщук у запиті до міського голови повідомив, що до нього звернулися мешканці будинку №16 на вулиці Гулака-Артемовського, які скаржаться, що підвал будинку постійно підтоплюється. Протягом останніх двох років на будинку почали з’являтися тріщини в помешканнях і на зовнішніх стінках будинку, будинок дає осадку, тож мешканці бояться за своє життя і здоров’я, оскільки прогрес тріщин і осадки будинку за два роки є значним. Мешканці вважають, що така ситуація склалася внаслідок того, що прибудинкова територія зруйнована і поруч з мощенням будинку збирається вода, яка потім потрапляє в підвал.

У 2017 році поряд запланували ремонт прибудинкових територій будинків № 7, 9, 9а на проспекті Президента Грушевського. Згаданий будинок розташований поруч і його прибудинкова територія невелика.


У зв’язку з цим депутат промиа міського голову доручити, аби здійснили комісійне обстеження будинку щодо його безпечності і придатності до проживання там мешканців, визначити ступінь цієї небезпеки. За наявності вільних коштів він просив передбачити ремонт цієї прибудинкової території у найкоротші строки, оскільки ремонтуватимуть сусідні двори.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Mariana Показати IP 8 Липня 2017 00:03
Zhah! Trischyny - ce uzhe kinec budynku, tam ne mozhna zhyty!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus