USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку суд дозволив «кримінал» проти забудовника. ДОКУМЕНТИ

28 Травня 2013 14:07
Ошуканим вкладникам у будівництво багатоповерхівки в районі вулиці Зацепи через суд вдалося скасувати постанову міліції про відмову в порушенні кримінального провадження проти ПП «Глорія-Буд-Плюс».

Про це йдеться на сайті «Червона Волинь».

Судове засідання, під час якого був присутній і голова кооперативу «Луцький дім» Ігор Сух, який представляє інтереси вкладників, відбувся 22 травня 2013 року.

«На якій підставі було відмовлено в криміналі, представники Луцького міськвідділу УМВС України в області у суді так і не змогли пояснити, так само як фірма «Глорія-Буд-Плюс» змогла зібрати з людей більше 7 мільйонів доларів США на зведення будинку, після чого зникла з грошима, і, не побудувавши житла, піти від кримінальної відповідальності», - пишуть на сайті «Червона Волинь».

Нагадаємо, раніше члени обслуговуючого кооперативу «Луцький Дім» намагалися вирішити проблему, мітингуючи біля міськради та звернувшись до прокуратури. Окрім того, вони розповідали, що зараз у багатоповерхівці – «гірше, ніж як впав метеорит».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макс Показати IP 28 Травня 2013 17:01
чому не порушують кримінальні справи проти тих що споганили старе місто. Хай засиплять накінець котлован на Братковського 20.Вже рік пройшов як мер обіцяв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus