USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку відбудуться дебати кандидатів

22 Жовтня 2010 12:44
У Луцьку пройдуть дебати кандидатів на посаду міського голови та представників політичних партій, що претендують на депутатській крісла у Луцькій міській раді.
Дебати проведе 27 та 28 жовтня громадянська мережа «ОПОРА», повідомив регіональний представник «ОПОРИ» Михайло Шелеп.
Захід пройде у два етапи. У першому візьмуть участь десять кандидатів-«списочників» до міської ради від різних політичних партій.
Цього тижня представники «ОПОРИ» провели незалежне вуличне опитування громади Луцька. Так, одне із запитань було про те, кого саме з кандидатів на посаду міського голови лучани бажають побачити на публічних дебатах. Прозвучали імена Миколи Романюка, Анатолія Грицюка, Богдана Шиби, Володимира Бондаря та Андрія Козюри.
Саме цю п’ятірку організатори запросять на другий етап дебатів, у якому хочуть бачити кандидатів на посаду луцького міського голови.
«Опорівці» сподіваються, що кандидати прийдуть подискутувати. Вже сьогодні відеоматеріал вуличного опитування вони розповсюдять по всіх штабах кандидатів, а також серед партійних організацій. Одночасно запрошуватимуть і до участі в дебатах.
За результатами ще раніше проведеного експертного та нинішнього вуличного опитувань, організатори сформулюють теми для обговорення, про які й запропонують кандидатам подискутувати на дебатах.
Пряма трансляція дебатів здійснюватиметься в ефірі інтернет-телебачення «Волинських новин». Тож просимо читачів уважно стежити за анонсами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
так Показати IP 22 Жовтня 2010 13:12
щось дивно звучить - незалежне вуличне опитування))) вийшли запитали один одного і все. Посилались би вже на якісь рейтинги. А то пахне заказухою така опора на незалежні вуличні опитування
так Показати IP 22 Жовтня 2010 13:13
щось дивно звучить - незалежне вуличне опитування))) вийшли запитали один одного і все. Посилались би вже на якісь рейтинги. А то пахне заказухою така опора на незалежні вуличні опитування
EmBloger Показати IP 22 Жовтня 2010 14:53
Хотелось бы знать где и когда будут проходить дебаты. Хочу сходить послушать и фотографировать для блога (:
000 Показати IP 22 Жовтня 2010 16:49
поки є можливість, дивіться на безкоштовний цирк з десятками клоунів одночасно, який "вумно" називаєсься дебати кандидатів в депутати, бо скоро все закінчиться і знову почнуться реалії нашого життя
* Показати IP 22 Жовтня 2010 21:32
А ще було б не погано до дебатів дати можливість народу поставили запитання кандидатам у мери через Інтернет, наприклад на сторінках цієї газети.
:-)) Показати IP 23 Жовтня 2010 16:20
Так, дійсно, досить цікаве опитування.У такий спосіб "волошки" висловлюють своє бажання керувати містом і вплинути на думку людей. Почитайте їхню газету з замовними рейтингами і все стане зрозуміло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus