USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку відкрили кабінет екстренної допомоги кризовим сім’ям

12 Серпня 2010 15:35
При Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відкрили кабінет екстреної допомоги кризовим сім’ям.

Про це 11 серпня повідомили у Луцькій міській раді.

Кабінет створили, аби комплексно допомагати сім’ям, які потребують негайної економічної, психологічної, правової та соціальної підтримки.

«Подекуди такі сім’ї не мають засобів для існування та необхідних речей, предметів побуту та гігієни. А тому створення постійнодіючого кабінету невідкладної екстреної допомоги - запорука надійної підтримки сімей, які опинились в складних життєвих обставинах», - кажуть у міськраді.

У Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді створили банк даних сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Виявляється, у Луцьку 154 сім’ї, де виховують 267 дітей, потребують екстреної допомоги. Під соціальним супроводом перебуває 11 сімей, в яких виховується 17 дітей.

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запланував до Дня міста та Дня Незалежності низку заходів, в ході яких мають залучити благодійну допомогу кризовим категоріям населення.

Для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей з багатодітних та неповних сімей запланований похід у цирк, відвідування розважального комплексу «Адреналін Сіті», атракціонів та зоопарку в Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки.

Кабінет екстреної допомоги кризовим сім’ям відкрили спільно з Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus