USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкрили садочок за три мільйони

22 Лютого 2010 13:46
Реконструкція дошкільного навчального закладу обійшлася міському бюджету в три мільйони гривень.
 «Із початку Незалежності України садочки у Луцьку ніхто не відкривав. Плануємо, що дошкільний заклад відвідуватимуть 160-180 дітей, котрі займатимуться у восьми групах. Наразі на навчання у садочок записали близько 100 дошкільнят», - сказала завідувач садочку № 39 «Казка» Світлана Росняк.
Вона розповіла, що у 1990-тих роках на місці нинішнього садочку таки діяв дошкільний навчальний заклад. 15 років тому він був перепрофільований у початкову школу. Потім установа занепала.
«Реконструювати довелося все, починаючи зі стін», - сказала завідувач. У садочку все нове – меблі, обладнання. Там прагнуть створити танцювальний та гімнастичний гуртки для дошкільнят. Педагогічний колектив – понад 20 чоловік. Дитсадок відвідуватимуть діти, віком від 2 до 6 років.
Урочисту стрічку перерізав луцький міський голова Богдан Шиба разом із начальником міського управління освіти і науки Сергієм Калушем. Чиновникам, журналістам, дітям і батькам провели екскурсію закладом. Вони відвідали спортивний зал, кухню, пральню, кабінет психолога та логопеда, спальні, навчальні приміщення.
Після екскурсії священики на чолі із владикою Михаїлом освятили приміщення.
«Я хочу подякувати тим, хто наважується народжувати у цей час. Бажаю, аби ваші діти були щасливими і розумними. З днем народження садочку», - сказав Михаїл.
Також присутні побували і на святковому концерті у садочку.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Іфвік Показати IP 22 Лютого 2010 21:32
Шиба мен.Буде наступним мером.
Менеджер Показати IP 23 Лютого 2010 12:14
Так-так, може хоч наступним він справді стане мером, а зараз так-собі, стажер!
зоряна Показати IP 23 Лютого 2010 13:00
Садочків і так не вистачає, а ви не написали, на якій вулиці він розташований. От аблом!!!
знаючий Показати IP 23 Лютого 2010 14:50
спочатку за копійки роздати дитячі садки своїм,а потім вкладати бюджетні кошти і стрічку перерізати???оце ж господар міста.думаю,що лучани не дурні для того ,щоб вибирати корупціонера.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus