USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відновлять дитяче автомістечко

6 Листопада 2013 13:27
З проханням дозволити відновити «автодром» у центральному міському парку культури та відпочинку імені Лесі Українки виступив КП «Парки та сквери Луцька» Анатолій Трикуш.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 6 листопада.
Так, посадовець наголосив, що у районі колишнього кафе «Черемшина» є заасфальтовані доріжки, що давно заросли бур’янами. Він зауважив, що саме їх і потрібно привести до ладу.

«Ми виходили на це місце, дивилися… Їх ще можливо відновити!», - сказав Анатолій Трикуш.

До слова, у новому автомістечку планують надавати такі послуги, як прокат велосипедів, дитячих електроквадроциклів, самокатів та роликів. Тобто, зі слів доповідача, усе буде «екологічно та чисто».
Також там проводитимуть майстер-класи з вивчення правил дорожнього руху та їзди на велосипеді.
Спонсорувати проект погодився луцький підприємець Сергій Школа.

Луцький міський голова Микола Романюк пообіцяв детальніше розглянути це питання на наступному виконкомі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Петро Показати IP 6 Листопада 2013 16:19
Трикушу! Про яке відновлення йдеться мова, якщо там заповідник, в якого є цільове призначення, і аж ніяк не для розміщення автодрому з квадроциклами. Де прокурор?
Лучанин до Петро Показати IP 6 Листопада 2013 17:51
Який вже там в ... заповідник став? Весь час було автомістечко для дітей і раптом хтось щось намудрив? Мудрила, блін! З іншої сторони, там немає бути ніяких вихлопних газів! Тільки електромобілі та ровери.
Факт Показати IP 6 Листопада 2013 16:59
"Спонсорувати проект погодився луцький підприємець Сергій Шкода." Вивчіть різницю між спонсорством і підприємництвом. Теж, мені спонсора знайшли.
!!! до Факт Показати IP 6 Листопада 2013 18:54
а чим тобі спонсор не подобається...до прикладу батькам з дітьми було б дуже доречно проводити там дозвілля,чи може ти хочеш спонсорнути?
109 Показати IP 6 Листопада 2013 22:10
Підприємництво-це заробляння грошей, а спонсорство - це допомога для безкоштовного існування цього проекту (на сьогодні для піару).Коли прийдете весною на такий майданчик, тоді і різницю зрозумієте.І буде як з паровозом--Дорого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus