USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку відзначать день скорботи

14 Червня 2013 17:35
День скорботи та вшанування пам’яті жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі 1941-ого року відзначать 23-ого червня.

Про це відповідне розпорядження підписав міський голова Микола Романюк.

Зокрема цього дня відбудуться заходи на Меморіальному комплексі «Вічна Слава» та на Замковій площі. Також до до Центральної стели на Меморіальному комплексі «Вічна Слава» і до пам’ятного знаку Жертвам політичних репресій та місць розстрілу в’язнів Луцької тюрми на Замковій площі покладуть квіти.

На знак скорботи за загиблими у роки Великої Вітчизняної війни та розстріляними в’язнями Луцької тюрми у Луцьку приспустять Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради та комунальних підприємств міста, державних підприємств, установ, організацій на території міста.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 14 Червня 2013 17:47
ну да, саме на Трійцю - більш дня нема!Зараз бюджетників зобов'яжуть прибути, ким ще площу заповнити! Знов будуть скандали на роботі кому йти - більшість то в села їдуть!
Лучанці Показати IP 15 Червня 2013 12:02
Цього року день розстрілу збігається з Трійцею. І ті, кому дороге те місце, хто там втратив рідних, прийдуть. А без тебе обійдуться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus