USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку випустили навчальний посібник для чиновників

16 Грудня 2009 12:36
У  Луцьку Асоціація міст України презентувала диск «Кращі практики місцевого самоврядування».
Презентував диск виконавчий директор Волинського регіонального відділення АМУ, заступник луцького міського голови Микола Іванюк. Презентація відбулася на круглому столі «Перспективи реформування місцевого самоврядування в сучасних політичних умовах», що відбувся у Палаці культури Луцька за ініціативи Волинського регіонального відділення Асоціації міст України.

Диск випустило Волинське регіональне відділення АМУ.  Як повідомила заступник його виконавчого директора Ірина Омельчук, на диску уніфікована уся необхідна інформація щодо регламентації роботи та організації діяльності місцевої ради та її виконавчих органів, стратегічного планування та інвестиційної політики територіальних громад, практичний менеджмент та навчальні програми для працівників органів місцевого самоврядування.
Близько половини інформації на диску взята з досвіду роботи виконавчих органів луцької міської ради. Наразі випущено 50 примірників, які поширюють Україною через представництва Асоціації.

Микола Іванюк також зазначив, що у 2010 році Волинським регіональним відділенням буде створена експертна рада, що спеціалізуватиметься на різноманітних питаннях екомічного, юридичного, соціального характеру та ставитиме за мету допомогти представникам територіальних громад у вирішенні проблем місцевого значення.
«В умовах кризи на місцях необхідно спробувати максимально зреалізувати виконання своїх повноважень і використати для цього всі можливості» - вважає луцький міський голова Богдан Шиба.

Звертаючись до присутніх Богдан Шиба наголосив: «Це жорсткий і складний час, а тому ми повинні діяти швидко і оперативно, бо саме в такий час знаходяться нові та результативні підходи у вирішення проблем».
Богдан Шиба відзначив кращих працівників міських та селищиних рад Подяками за вагомий внесок у розвиток Української держави, відданість справі, високий професіоналізм та з нагоди святкування Дня місцевого самоврядування.

У «круглому столі», окрім Богдана Шиби та Миколи Іванюка взяли участь, заступник виконавчого директора Асоціації міст України Анатолій Чемерис, представники органів місцевого самоврядування, членів Асоціації міст України з Нововолинська, Ковеля, Володимир-Волинська, Горохова, Камінь-Каширська, Устилуга, Локач, Берестечка та інших міст і населених пунктів області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Юка Показати IP 16 Грудня 2009 14:42
АМУ - молодець, завжди приходить на допомогу людям (чи то керівникові, чи рядовому службовцю), проводить навчальні семінари, видає корисну літературу, випускає відеоматеріали. єдине, що лишається - бажання те все засвоювати і використовувати на практиці
простотак Показати IP 16 Грудня 2009 14:57
Юка - срак.лиз Шиби
Vlad2009 Показати IP 16 Грудня 2009 15:18
Мені також подобається ця організація. Завдяки їй є багато обмінів досвідом, інформацією. Миколі Іванюку респект, що надав друге дихання місцевому осередку.
кхм Показати IP 16 Грудня 2009 15:32
до "простотака" ... тільки тому, що її думка не збігається з твоєю? А зізнавайся ;-), чия ср.ка тобі миліша?
Юка Показати IP 16 Грудня 2009 16:08
До простотак: якби я була такою, то і в усіх коментарях моїх це відображалося (можете почитати, якщо вже на те пішло)
Юка Показати IP 16 Грудня 2009 16:10
До простотак: і взагалі, звідки така думка виникла? я тут АМУ оду проспівала, а не окремим її членам :)
seal Показати IP 16 Грудня 2009 18:03
До простотак. Хочу стати на захист Юки. Заради справедливості - у неї дійсно є багато критичних коментарів щодо діяльності міського голови. І якщо вам особисто не подобається діяльність нашого мера (відразу додам, щоб у вас не виникли певні ілюзії, що я теж не у захваті від нього і на майбутніх виборах голосуватиму за іншу кандидатуру), то це не означає, що всі заходи, в яких він приймає участь, автоматично стають нікому не потрібними і носять негативний відтінок. Він міський голова і є публічною особою. Тому його запрошують на різні презентації, конференції і т.д. Якщо добре подумати, то можна у його діяльності і позитиву нашукати. Ну не монстр же він в кінці-кінців.
seal Показати IP 17 Грудня 2009 09:30
to OrestN/ Для всіх влада ніколи не буде доброю. Завжди знайдуться люди чимось незадоволені, які будуть виступати проти. Завжди так було і так буде, і від цього нікуди не дінешся. Є влада - буде й опозиція до неї.
OrestN Показати IP 24 Грудня 2009 08:28
до:seal, завжди знайдуться незадоволені? Це хто б говорив, той що живе в країні, яку прирівнюють до Гондураса, Бангладеш і Нігерії!!! Що у нас ще треба вкрасти, щоб ми накінець зняли рожеві окуляри???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus