USD 40.20 40.75
  • USD 40.20 40.75
  • EUR 40.45 40.75
  • PLN 10.10 10.30

У Луцьку заборонять вигулювати собак у дворах шкіл?

18 Квітня 2013 18:23
Вигулювати домашніх тварин на дворових територіях шкіл Луцька може заборонити міська рада.

Про це стало відомо під час постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження Луцької міської ради 18-го квітня.

Директор комунального підприємства «Ласка» Богдана Новарчук висунула пропозицію депутатам: прийняти рішення щодо заборони вигулювання домашніх тварин на території шкіл. Оскільки, за її словами, чимало мешканців на це скаржаться.

Депутати обіцяли розглянути цю пропозицію під час комісії перед наступною сесією і наголосили, аби Дана Новарчук до того часу розробила чіткий проект рішення.

Нагадаємо Луцька міська рада передала для потреб комунального підприємства «Ласка» автомобіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Олежик Показати IP 18 Квітня 2013 19:01
Правильно. Собачки гуляють, а от їхні какульки за ними не йдуть...
Тетяна до Олежик Показати IP 18 Квітня 2013 20:01
Нехай краще потурбуються про зграї бездомних собак, які гуляють і на території шкіл, і дитсадків, і просто в пісочницях. Саме їх треба найбільше боятись. Невже на це "Ласці" люди менше скаржаться? Дана повинна вже почати щось робити, а не піаритись. Дійшло до того, що власники домашніх собак бояться вивести їх у двір, адже бездомні пси можуть розтерзати і собаку,і її господаря.
Читач Показати IP 18 Квітня 2013 20:01
Може, та не хоче. Бо прийде дядько із малесиньким песиком, розіміром із телятко, і скаже, а де ж мені з ним гуляти? В парку страшно, алкоголіки злякають маленького песика, розиміром із телятко, а та школярів хоч полякаємо.
Алла Показати IP 18 Квітня 2013 20:28
Давно пора це заборонити. Біля школи №22 завжди багато людей вигулюють собак- ведеш дитину в школу і тільки те і робиш, що дивишся під ноги, щоб ні в що не вступити. Та ще й господарі собак між собою постійно сваряться, бо одна собака гавкнула на іншу.
Тетяна до Алла Показати IP 18 Квітня 2013 20:42
Я теж іду щоранку, і теж біля 22 школи, але нічого подібного не бачила і не чула. А от через дорогу під самісінькою школою біля сміттєвих баків збирається маса бомжів і бездомних собак. Повірте, від них біди і зарази значно більше!Там діти чують не лише жахливу мову... А ми завжди намагаємось вирішувати в першу чергу маленькі проблемки, заплющуючи очі на глобальні.
Киця Показати IP 18 Квітня 2013 21:15
Дана на тому піарі заробляє, а тим часом у притулку собаки мруть як мухи...
??? Показати IP 19 Квітня 2013 08:03
причім тут Дана до какульок ????? один дієвий спосіб знаю: не полінуватися , взяти совочок і занести господарю на килимок до дверей=)))) я пробувала, коли мої діти були малі, у дворі на 33-му.... канешно, господарі собак крутили пальцем біля скроні при моїй появі, але нашу пісочницю про всік випадок оминали=)))))так що проблема з власниками собак - територіальна, а от з зграями бездомних - на мій погляд глобальна ....і сама та дана з нею не впорається
мур-мур до ??? Показати IP 19 Квітня 2013 21:46
що значить - "сама Дана не впорається"?))) вона директор комунального підприємства, де працює 14 чоловік, є автомобіль, перечисляють гроші з бюджету і т.д. вирішувати проблеми з собаками в місті - їх прямий обов"язок!
Тетяна до ??? Показати IP 7 Липня 2013 00:03
Перший раз чую щоб собаки ходили в туалет на пісок, тим більше спеціально в пісочницю!!?? Воно і не дивно що господарі собак крутили пальцем біля скроні. Мало того що собак від котів не відрізняє, то ще від собачих какашок тащиться.
дама с собачкой Показати IP 21 Квітня 2013 11:02
очередной абсурд в Луцке: значит, такое решение про "заборону вигулювати собак" принято только для тех собак, у которых есть хозяин? а для бездомных собак - все можно: гуляют и какают - где хотят??? новарчук богдана, откуда у вас такая ненависть к людям? вас часто обижают?...
ольга м. Показати IP 21 Квітня 2013 14:34
багдана новарчук останнім часом "сотрясает воздух" своїми безграмотними проектами, щоб відвернути увагу від жахливих наслідків, до яких призвела її діяльність на посаді КП "Ласка": притулок - у занепаді, собаки жорстоко винищуються за парканом цього концтабору. під прикриттям "стерилізаційний центр" під носом у міської влади функціонує концтабір для собак.
НЕБАЙДУЖА Показати IP 1 Квітня 2015 21:46
На території 25 школи немає жодного квадратного метра щоб не був загаджений собачими фімікаліями!!!Всі прохання батьків дітей щоб невигулювали собак на території навчального закладу до собакосволоти яка вигулює цих собак просто ігнорує!!!Собаки невинні що в них хазяєва повні моральні виродкі!!!Ніхто цим небажає займатись(ні школа.ні жек.ні участковий.ні люди які проходять через територію школи).усі вважають моя хата краю! ПРОХАННЯ ДО ЛЮДЕЙ ХТО ПРОЧИТАЄ ЦІ СЛОВА РОБІТЬ ЗАУВАЖЕННЯ СОБАКОСВОЛОТІ НА ТЕРИТОРІЯХ ВСІХ ШКІЛ НАШОГО МІСТА МОЖЛИВО ГУРТОМ НАМ ПОЛУЧИТЬСЯ ЦЮ СИТУАЦІЮ ВИПРАВИТИ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus