USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку заборонили продавати алкоголь біля шкіл

20 Січня 2011 16:03
Виконком Луцької міської ради заборонив продаж алкоголю, тютюну в 100-метровій зоні навколо шкіл Луцька.
Таке рішення виконавчий комітет прийняв 20 січня.
Заборона буде діяти з 1 березня, а контроль за виконанням рішення виконком поклав на податкову інспекцію та міліцію.
Крім цього на наступному засіданні міськвиконкому вирішуватиметься питання аби з 1 квітня 2011 року обмежити цілодобовий режим роботи кіосків, магазинів на зупинках та інших закладів торгівлі, об’єднаних терміном «малі архітектурні форми».
Також, як стало відомо на виконкомі, на розгляд найближчої сесії міськради мають винести питання про заборону продажу алкоголю у Луцьку з 23:00 до 8:00.
Нагадаємо, така заборона уже діє в Ковелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читач Показати IP 20 Січня 2011 18:54
ось вкотре чую про ту заборону, а ніякого документу в раді знайти не можу! якась чутка...
Dyssja Показати IP 21 Січня 2011 18:28
цікаво а край біля 4 школи закриють чи їм буде зроблений виняток?!
КОД Показати IP 25 Січня 2011 14:51
Це якась дурня нашої влади. Краще Заборонили б рекламу сигарет і спиртного по телебаченню и на бігбордах. А ще є закон про продаж спиртних напоїв і пива та тютюну неповнолітнім - це треба контролювати.І під час того коли дитина знаходиться у школі - школа має відповідати за учнів щоб вони не виходили за територію школи як це в цивілізованих країнах. Якщо учень курить дома це проблеми батьків, а якщо він може під час перерви вийти за територію школи, без проблем, томущо всім чхати, і за 500м школи купити сигарети або під час того як буде іти ще в школу, то 100м.зона йому неперешкода. Тоді може давайте зробимо 10км. зону від школи, І що тоді вже не будуть курити??? БРЕД. Для чого закон на закон для підприємців, коли нам наша влада показує беззаконня. Це буде тільки гірше для людей які будуть 10-ми, 100-ми сидіти без роботи, тому що власники будуть змушені закрити обєкти торгівлі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus