USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку замість облаштування дитмайданчиків купили три зупинки

22 Травня 2013 19:20
На гроші, виділені депутатами на ремонт і облаштування спортивних і дитячих майданчиків у Луцьку, купили три зупинки.

Про це стало відомо під час постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політки, молоді, спорту та туризму Луцької міської ради 22-ого травня.

Депутати Луцької міської ради виділили під час сесії 200 тисяч гривень на облаштування дитячих і спортивних майданчиків у прибудинкових територіях багатоповерхівок. Зі слів головного спеціаліста відділу благоустрою міста департаменту житлово-комунального господарства Любов Грабовської, 100 тисяч витратили на ремонт і обладнання для майданчиків, розташованих у дворах, а також частину - на купівлю критих зупинок для громадського транспорту.

«Уже три зупинки в дорозі. Ціна – по 10, 12, 14 тисяч. Вони невеликі, накриті, щоб можна було сховатися від дощу, не такі як ці курники», - зазначила Любов Грабовська.

Члени комісії зі здивуванням почули той факт, що гроші, виділені на дитяче обладнання, пішли на зупинки. За словами депутатів, придбання зупинок - це вже нецільове використання коштів.

Решту ж 100 тисяч із загальної виділеної суми у відділі благоустрою поки не освоїли. Тому депутати наголосили на тому, щоб ці кошти пішли на облаштування майданчиків у дворах. Любов Грабовська зазначила, що робота триває, спочатку двори асфальтують, потім встановлюють дитяче обладнання, а тоді - спортивне. Результати роботи, мовляв, можна уже побачити на вулиці Кравчука.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 23 Травня 2013 01:07
Гарно сказано: "Результати роботи, мовляв, можна уже побачити на вулиці Кравчука". Виходить має бути по всьому місту, а результат на Кравчука. Чи правильніше сказати на вулиці де живе Кравчук?
Лучанка Показати IP 23 Травня 2013 11:03
Ото да,виділили для діток, а використали куди захотіли, в нас в Луцьку на кожній зупинці олігархи побудували магазини і їх повинні облаштувати.Не так уже й багато не облаштованих зупинок, хто їх просив забирати ці кошти.Хто така ця Грабовська, що так розпоряджається коштами, спеціаліст називається, своїми хай розпоряджається, а нашими хай спитається, куди їх витрачати, якщо вони цільово для діток.Вкажуть ,яку небудь суму, а рещту відмиють- це класична схема в нас по всіх видах платежів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus