USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зносять незаконно встановлений кіоск

29 Квітня 2013 18:45
Демонтаж частини горезвісного кіоску, що на вулиці Кравчука біля гімназії №21, розпочали сьогодні.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Нагадаємо, більше десяти років тому підприємець отримав дозвіл на встановлення літнього кафе, щоправда - за метр до території навчального закладу. Але з часом прихопив ще сто квадратних метрів паркової зони, розмістивши там літній майданчик. Саме це і викликало обурення депутатів Луцької міської ради, які окреслили межі парків і скверів нашого міста.

Так, прокурор Луцька звернувся до Господарського суду Волинської області з позовом в інтересах держави в особі Луцької міської ради до приватного підприємця, який встановив кіоск на самочинно захопленій земельній ділянці. Рішенням суду позовна заява прокурора про зобов'язання суб’єкта господарювання звільнити самовільно зайняту земельну ділянку задовольнили повністю.

До слова, підприємець не надав перевіряючим від міської ради жодних дозвільних документів, але оскаржує рішення місцевої влади у суді. Утім, не заперечує, що таки захопив частину території парку - аж до тротуару.

Отож, відповідні служби і розпочали демонтаж: спочатку паркану, яким підприємець обгородив свій кіоск, а після ухвали суду, який за логікою має унеможливити діяльність кіоску біля навчального закладу, - а далі і саме літнє кафе.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук каже, що раніше то була просто палатка, у якій торгували пивом, зараз тут пивом не торгують, але вона жодним чином не відповідає архітектурним умовам, тому найближчим часом її теж знесуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 30 Квітня 2013 08:12
Не дають заробити!!! Ко*ли!!! Нікому нічого не мішає. Хочуть до своїх рук все прибрати!
Молодці Показати IP 1 Травня 2013 13:56
А я проти ціх так званих легких конструкцій! Захламили місто. Треба їх всі позносити, та лад в місці навести!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus