USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку знову перерахують тарифи

24 Листопада 2009 10:19
У Луцькій міській раді перерахують деякі тарифи на житлово-комунальні послуги та енергоносії, довівши їх до рівня економічно обгрунтованих.
Доручення про це міський голова Богдан Шиба під час оперативної наради доручив першому заступнику Ларисі Соколовській.
Луцький мер зазначив, що розрахунки потрібно зробити до 1 січня 2010 року, аби побачити реальну картину тарифів ЖКГ та енергоносіїв, «які відповідно до закону мають бути обґрунтовані».
Богдан Шиба нагадав присутнім, що державний бюджет ще не затверджений, тому не буде покриватися різниця в ціні на енергоносії, а також в тарифах житлово-комунального господарства.
«Відповідно до чинного законодавства мають бути затверджені економічно обґрунтовані тарифи. Прошу трактувати цю проблему саме так», - сказав луцький градоначальник.
Шиба додав, що місто в «пожежному порядку» змушене буде шукати можливості, аби «перекрити» різницю у ціні тарифів. Тому й доручає провести розрахунки економічно обґрунтованих тарифів. «А потім будемо дивитися, що робити», - додав Шиба.
«Держава зробила нуль, якщо не мінус», - резюмував міський голова.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 24 Листопада 2009 10:30
то навіщо ж спочатку затверджувати, щоб потім покривати різницю!
так Показати IP 24 Листопада 2009 11:28
А підвищити зарплати бюджетникам до рівня економічноспроможних забули. Тюлька працює.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus