USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких квартирах буває аж затепло, кажуть у міськраді

27 Жовтня 2009 11:07
Із початком опалювального сезону мешканці обласного центру Волині почали скаржитися на  високу температуру повітря у квартирах. Про це 27 жовтня розповів луцький міський голова Богдан Шиба під час оперативної наради, - інформує репортер «Волинських новин».
Тому луцький мер наголосив, що потрібно чіткіше регулювати й обліковувати тепло. Він розповів, що у наступному році згідно програми теплозабезпечення відповідні служби приступлять до реконструкції теплових пунктів.
Богдан Шиба також наголосив, що слід перевіряти інженерні конструкції, зокрема, у підвалах та горищах житлових будинків. Контроль за останнім він поклав на директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького.
Нагадаймо, що в обласному центрі Волині у жовтні мали утеплити не лише лікарні й школи, але й будинки. Зауважимо, луцький градоначальник 6 жовтня розповів, що в обласному центрі Волині забезпечать 100% утеплення приміщень. Перестаралися?
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus