USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У мерії грозяться не сприяти підприємцям - за смітники

12 Липня 2011 11:15
В луцькій мерії нарікають на підприємців, які лінуються встановлювати біля своїх торгових точок смітники.

Про це під час оперативної наради в мерії у вівторок, 12 липня, говорив заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Він нагадав, що ще у січні в міськраді йшла мова про те, аби біля кожної торгової точки встановили сміттєзбірники.

«Але нічого не змінилось», – констатував перший заступник луцького мера.

«Як ці підприємці виконують наші прохання, так і ми будемо їм сприяти. Це стосується і режиму роботи, і інших прохань, з якими вони приходять у міську раду», – сказав з цього приводу Кравчук.

Крім того, заступник міського голови розповів, що в мерії також планували на кожній зупинці встановити дошки для оголошень.

«Але повісили тільки на чотирьох зупинках… Ну, хіба це важко?» – висловився Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Rom Показати IP 13 Липня 2011 09:12
Та не важко, Святославе, але ж ви теж виконуйте свої обовязки! Встановиш того смітника - так через 10 днів його або відірвуть або спалять наші "культурні" громадяни! А з оголошеннями то ви, маху даєте. За ті оголошення що розклеєні по всім стовпам можете казну наповнити вмить! Людям роби не роби тих місць - всеодно кругом обклеюють. Треба спочатку не з наслідками боротись а з причиною! Але ж не хочете нагнутись і взяти кошти а от демагогію розвести так за милу душу.
Влад Показати IP 20 Липня 2011 14:52
Не втомлююсь дивуватись дурості та пустозвонному популізму наших чиновників (особливо цього динозавра котрого давно тра поміняти на молодого, креативно мислячого) . Ніде в Європі(а обїздив немало ) не бачив такої дурості як помойки біля кожної торгової точки!!?? Уявляти навіть не хочеться як це виглядатиме, очевиднот що Луцькі підприємці мудрі люди що не ведуться на божевільні ідеї деяких маразматиків міськради, котрі щоразу туди потрапляючи лише й вміють що кіоски зносити та нові ставити, помойки на кожному кроці організовувати та нові папери вводити за котрими підприємці змушені ходити до них кланятись(маю на увазі зокрема незаконність погодження так званих режимів роботи для некомунальних закладів)!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus