USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У міських тролейбусах нагадуватимуть про податки

4 Лютого 2010 11:22

Про необхідність декларувати доходи волинянам нагадує соціальна реклама на громадському транспорті.
Мешканці та гості міста Луцька віднедавна з цікавістю читають написи на двох найкращих тролейбусах міського автотранспортного підприємства, на бічній стороні яких містяться написи-нагадування волинської податкової служби  про необхідність задекларувати доходи до 1 квітня 2010 року.
У такий нетрадиційний спосіб волинські податківці вирішили привернути увагу лучан, які з року в рік відрізняються найбільшої активністю під час деклараційної кампанії, до необхідності виконати свій громадянський обов’язок – повідомили у Луцькій ОДПІ.
«Таке звернення-агітація  до платників податків завітати до податкової з тим, щоб вчасно податки декларацію про доходи, на Волині податківці використовують вперше, – розповідає заступник начальника Луцької ОДПІ Олег Решетник. – Керівники тролейбусного депо пішли нам назустріч. Найбільш зручні та комфортні тролейбуси місцевого транспортного парку маршрутів №1, №2 містять соціальну рекламу про кампанію декларування».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus