USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На мості в центрі Луцька – провалля. ФОТО

7 Листопада 2013 10:39
Приклад повної безгосподарності з боку комунальних служб уже майже місяць можна спостерігати в центрі Луцька, – інформує «Волинська правда».
На мості, що знаходиться по вулиці Шопена, поблизу дитячої залізниці, утворилася діра. До того ж, велике провалля з’явилося саме на прохідній частині мосту ближче до середини.

Як йдеться в повідомлені, картина виглядає настільки жахливою, що якщо уявити що завтра на мості з’явиться ожеледиця, провалля перетвориться на пастку для перехожих. Адже, потрапивши в яму, можна полетіти вниз, просто до річки Сапалаївка. Більше того, під час дощу, на мокрому асфальті, можна послизнутись уже зараз.

Зауважимо, поряд з мостом знаходиться Палац учнівської молоді, шаховий клуб «Біла тура». І кожного дня мостом курсує чимало дітей. Та чомусь провалля, яке вже місяць «прикрашає» міст на вулиці Шопена, не турбує тих, хто сидить у владних кабінетах Луцька і відповідає за благоустрій міста та за безпеку життя лучан.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ігор Показати IP 7 Листопада 2013 11:26
Очевидно, на такий ремонт в цьому році не заплановано коштів. Тому будемо чекати наступного, а може й - 2015. План понад усе!
Ваня Показати IP 7 Листопада 2013 11:58
жах. в прешу чергу треба ж на це виділяти кошти, на освітлення . а то вдень фанарі горять а ввечері дітей з садочка і школи забираємо і потьомки на деяких вулицях.
Сонячна Показати IP 7 Листопада 2013 12:58
Чиновники мостами не ходять..вони літають..як ангели))
Лучанин до Сонячна Показати IP 7 Листопада 2013 14:23
Влучно - літають, тільки не як ангели (хоча більшості саме цього і хотілося б), а на в переважній більшості на джипах. Таке провалля джипу не є перешкодою, тим більше що воно не на проїзджій частині. Цей міст вже декілька років в аварійному стані, це провалля там постійно. Якщо асфальт покласти на "повітря", то довго він там протримається? Треба було при ремонті зварити металеву конструкцію, залити її бетоном, щоб хоч щось трималося, а потім вже на верх накладати асфальт. Але ж в нас "економія"! На мізках ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus