USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Романюка додумалися до ревізії підприємств-боржників

16 Березня 2011 14:07
Аби «розгребти» борги із заробітної плати працівникам «Зеленого господарства» та Луцького підприємства електротранспорту, міська влада вирішила створити робочу групу, яка буде працювати безпосередньо на підприємствах.

Про це під час наради комісії з питань виплати заробітної плати 16 березня повідомив заступник луцького міського голови Василь Байцим.

Він зазначив, що керівництво міськради прийняло рішення не викликати на наради директорів підприємств-боржників, а самим до них піти.

Група почне свою роботу вже з 21 березня. В числі ревізорів – спеціалісти з охорони праці, юристи, економісти, відділів енергозбереження та майна.

«Окрім того, що ми просто подивимося, як працює керівництво і ті люди, які мають дивитися за виплатою заробітної плати, побачимо, як вони ефективно справляються з іншими задачами, які прописані в контрактах, які підпише міський голова з керівниками цих комунальних підприємств», - зазначив заступник.

«Це і питання ефективності управління майном, фінансами, сплатою інших податків, кадровою політикою. Як займається те чи інше підприємство енергозбереженням, скільки приміщень взагалі на балансі, як вони отоплюються, як вони доглянуті», - каже Байцим.

«На нашу думку, на одному і другому підприємстві є ресурси, аби заплатити заборгованість по зарплаті і аби не допускати її створення. І по-друге, - напрацювати конкретні пропозиції щодо прибуткової діяльності цих підприємств в 2011-2012 роках», - каже заступник міського голови.

Звітуватися про пророблену роботу по КП «Зелене господарство» команда спеціалістів буде незабаром, адже згідно з узятими зобов’язаннями погасити борги з зарплати підприємство мусить до 1 квітня. Станом на 1 лютого борги на підприємстві сягали 300 тисяч гривень.

Конкретних строків звіту і погашення заборгованості на Луцькому підприємстві електротранспорту Байцим не назвав, сказавши, що «ситуацію будуть окремо моніторити».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Луно Показати IP 16 Березня 2011 14:14
Це повні придурки! Вони замість виділити гроші під бізнес-план підприємства, або його закрити, хочуть увесь час щось ревізувати. Це ж голодному службовцю до душі. Це ще Шиба таке робив. Щоб прикрити свою безтолкову роботу безтолкової людини.
непосторонній Показати IP 16 Березня 2011 15:36
Що ж можливо пропихнувши Мірку на посаду директора "зеленого", байцим проревізувавши діяльність підприємства зробить якісь висновки, або як завжди навряд чи зробить
Зацікавлений Показати IP 16 Березня 2011 22:44
А що взагалі корисного зробив Байцим? Хто знає? Тільки конкретно, а не бла... бла... бла...
zzz Показати IP 17 Березня 2011 07:29
А хто буде ревізувати : Віскунов, кандидат економічних наук Кривицький. А може економісти Мамосюк , Ковпак. Обов'язково Дєндібєріна включити в комісію .
Невістка Показати IP 17 Березня 2011 09:33
До zzz : Ну і що вам та Мамосюк спокою не дає.Десь добре притисла,що забути ніяк не можете. Ковпак точно буде в складі цієї комісії,бо їй не вперше вже. Хоча й Мамосюк ,як фахівець -економіст,-КРАЩА.ЧОМУ7 БО ЗНАЮ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus