USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У СБУ кажуть, що фашистів на Волині не реєстрували

12 Червня 2013 12:22
Інформація про зареєстровані фашистські організації на теренах Волині відсутня в УСБУ у Волинській області.
Відповідне повідомлення розмістили на сайті Волинської обласної ради.
В УСБУ розглянули депутатське запитання Олександра Бика щодо наявності в області фашистських та нацистських організацій.
«На Ваше депутатське запитання повідомляю, що в УСБУ у Волинській області відсутня інформація про зареєстровані фашистські організації на території Волинської області», - йдеться у відповіді.
«Разом з тим, періодично фіксуються поодинокі випадки використання фашистської символіки невстановленими особами у вигляді написів на спорудах», - зазначив у листі депутату тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління Ігор Бабінець.
Окрім УСБУ, депутатське запитання адресували ще й головному управлінню юстиції у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
LPI Показати IP 12 Червня 2013 12:28
А якій -ВАСЯ- піде реєструватись в СБУ.все пішло давно в тінь ...
агент Показати IP 12 Червня 2013 12:51
Пишіть відповідь що є одна. Підпадає під ознаки фашизму : 1. Полная узурпация власти. 2. Сворачивание до полного уничтожения свободы слова. 3. Постановка крупного капитала и олигархов на режим "ручного управления". 4. Преследование по политическим вопросам вплоть до заключения в тюрьмы. 5. Уничтожение оппозиции. 6. Внедрение цензуры и притеснение СМИ. 7. Фальсификация народного волеизъявления. 8. Усиление полицейского режима. 9. Засилье органов управления представителями своих кланов и партии. 10. Притеснение наций и народностей. 11. Авторитаризм, граничащий с диктатурой. 12. Культ силы и денег. 13. Неопределенность и неконкретность идеи партии. 14. Низкий уровень образованности, высокий уровень агрессивности и жестокости. 15. Сплочение вокруг себя патологически доверчивых масс. 16. Лживые лозунги. 17. Ненависть к оппонентам. 18. Шовинизм, доводящий до нацизма. 19. Слепая вера в фюрера
арон Показати IP 12 Червня 2013 16:40
це нормальний тип повединки криминальних диячив один краде кошелек а коли жертва це помичае його н6апарник кричить та вказуе на будь-яку иншу людину та кричить держи вора и все окей а пид шумоьк ще тиснуть чого нибудь щоб зрозумити регионалив вчить психологию злочинця та методи роботи кидал карманникив та иншои братви тоди все вам буде ясно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus