USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Театрального майдану «виросте» власне серце

26 Квітня 2013 12:28
Понад 300 волонтерів благодійної акції «Серце до серця» утворять «живе серце» на Театральному майдані Луцька, таким чином візьмуть участь у встановленні Всеукраїнського рекорду.

Про це повідомили у прес-службі організатори акції «Живе серце» у Луцьку, представники Волинського регіонального штабу фонду «Серце до серця».

Така ж сама акція відбудеться в більшості регіонах України. Спостерігати за тим, як волонтери по всій країні утворюватимуть «живі серця» будуть представники Державного реєстру рекордів України.

Організатори благодійної акції «Серце до серця» мають намір встановити Всеукраїнський рекорд із найбільшої кількості «живих сердець», водночас утворених в обласних центрах України.

У день фіналу акції, 28 квітня, волонтери збиратимуть кошти у скриньки у торгових центрах, магазинах, супермаркетах та в інших установах, а також у парках, скверах, на вулицях, площах, майданах Луцька.

Нагадаємо, акція зі збору коштів для дітей, які мають вади слуху, «Серце до серця» розпочинається сьогодні, 7-ого квітня. До благодійної акції з-поміж різноманітних громадських організацій, підприємств, об’єднань долучився і народний аматорський театр-студія «ГаРмИдЕр» Луцького районного будинку культури.

Довідково:
VIII Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» триває з 7 по 28 квітня під гаслом «Почуй світ». Метою акції є зібрати кошти для потреб дітей з вадами слуху. За зібрані кошти будуть придбані слухові апарати та медичне обладнання для діагностики та лікування хвороб, пов’язаних зі слухом у дітей. Обладнання буде встановлене у Волинському обласному дитячому територіальному медичному об’єднанні. Діти на такому обладнанні обстежуватимуться та лікуватимуться абсолютно безкоштовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus