USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У центрі Луцька виявили солдатів в окопах

6 Липня 2013 13:36
Делегація солдатів в одному з дворів обласного центру не на жарт наполохала місцевих мешканців. Не дай Бог - війна, грішним ділом подумали люди. Як з’ясувалось, у самому центрі міста військовослужбовці риють не окопи, а траншеї для теплотраси. Яку, до слова, у цьому ж місці три роки тому вже прокладали. Повідомляє ТРК «Аверс».

Місцеві жартують, вперше бачать, щоб так захищали вітчизну. Молодих вояків із Львівщини використали як робочу силу.

Отож, солдат копає - служба йде. Захисники вітчизни наразі проходять службу, не з автоматами, а з лопатами в руках. Кажуть, готові до всього, бо накази командира не обговорюються. Сказали фарбувати - фарбують, копати - копають.

Командир Іван Олександрович стверджує: їхні війська служать Міністерству інфраструктури і мають виконувати усі завдання відомства: «З підрядчиками Луцьктепла заключився договір про заміну теплотраси про капітальний ремонт і ми тут працюємо, зараз ми робимо таке: викопати, підкрасити, загородити, а серйозні роботи там вже буде хтось робити».

Підрядник, який представляє інтереси ДКП «Луцьктепло» розповів, що з військовослужбовцями із Червонограда, що на Львівщині, заключили договір. А оскільки тут багато земляних робіт, то це, запевняє, робота саме для мужніх захисників вітчизни.

Зауважимо, згідно з нещодавньою постановою Кабінету Міністрів та припису Держгірпромнагляду, аби уникнути аварій та трагічних випадків, котельні, які розташовані в житлових будинках, потрібно перенести. На проспекті Волі - саме така ситуація. Відтак, тутешні будинки під’єднують до котельні, що розташована по вулиці Потапова 10.

Замінити теплотрасу планують до початку опалювального сезону, ледь не божаться, що після себе поприбирають та проведуть благоустрій. Коштів на це заплановано витратити більше 500 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Серж Показати IP 6 Липня 2013 14:27
раби
олег Показати IP 6 Липня 2013 22:13
чинушам лопати в руки і нехай риють поки пісок з дупи не полізе, а я б ще підсрачніків надавав би ним, особливо привілейованим типу податкова, ОДА, екологія.
олег Показати IP 6 Липня 2013 22:28
просто мене бісить безалаберність чинуш, типу ну він солдат строковик - значить він "лох" і його місце рити теплотрасу, а я "чинуша" і моє місце в ЛЕНДКРУЗЕРІ і я тіпа "РІШАЛО". Розстрілював би таких без суду, а ще краще - їх сучонків би в ту теплотрасу і гарапою їх по сраці, а тепер скажіть, що я НАЦІОНАЛІСТ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus