USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Володимир-Волинській міськраді депутати нашкребли діабетикам 830 гривень

2 Грудня 2010 10:56
На пленарному засіданні сесії Володимир-Волинської міської ради міський голова Петро Саганюк зачитав звернення про створення депутатських фракцій Народної Партії, Партії регіонів та «Свободи».

Засідання другої сесії міської ради шостого скликання відбулося 1 грудня - повідомили у Володимир-Волинському виконкомі.

Депутати проголосували за внесення змін до бюджету міста на 2010 рік, а також до плану діяльності з підготовки проектів та регуляторних актів міської ради у 2010 році.

Окрім цього, депутати внесли зміни до стратегічного плану розвитку міста Володимира-Волинського до 2015 року та погодили початкові ціни повторного продажу майна міської комунальної власності.

Протягом засідання депутати прийняли ряд рішень, що стосувалися розприватизації приватизованого житла, складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, термінів користування земельними ділянками тощо. А ще депутати скасували рішення міської ради від 29 вересня «Про затвердження планів розподілу земельних ділянок».

До депутатів звернувся голова міської громадської організації спілки діабетиків «Гіппократ» з проханням надати матеріальну допомогу на закупівлю глюкометрів.

Депутати зібрали для потреб спілки 830 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus