USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському готуються до святкування 1025-річчя

24 Червня 2013 15:16
До святкування 1025-річчя Володимира-Волинського починають готуватися мешканці міста.

Так, міський голова Петро Саганюк оголосив конкурс на святкове оформлення закладів торгівлі, послуг, ресторанного господарства.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні міського голови за 11.06.2013.

За умовами конкурсу, до 10 липня підприємці мають святково оформити вітрини, приміщення, фасади будівель та споруд, прилеглі території.

Переможців конкурсу спеціальна комісія визначатиме за кількома критеріями. Так, окрім оригінального оформлення закладів, шукатимуть також «родзинку »в обслуговуванні клієнтів у святкові дні. Також братимуть до уваги оригінальність реклами закладу та активну участь у заходах до Дня міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
сторонній Показати IP 24 Червня 2013 15:28
Вітрини, фасади - то дуже добре. Днями у Княжому граді відбулася конференція, присвячена знаменній даті. Так-от, поважні науковці виступали перед порожнім залом. Місцева "інтелігенція" безпардонно залишала захід, демонструючи свою вбогість. Ганьба. І жодні вітрини не замаскують безкультур'я.
Олександр Показати IP 24 Червня 2013 21:12
Та яка там інтелігенція... Сиділи біля мене якісь дами (схоже, що вчительки) - полішки полішками. За ними виступаючих не було чутно. А як головуючий спитав, чи ще комусь слово давати, то як загули, що вже вистачить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus