USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Велопробіг у вишиванках» до Дня міста у Володимирі-Волинському

27 Липня 2015 13:30
Велопробіг вулицями міста до 1027-ій річниці заснування Володимира-Волинського відбувся за Всеукраїнською програмою масових спортивних заходів «ВелоУкраїна» у Волинській області. Про це повідомляють організатори заходу.

Мета акції – об’єднання громадян усіх регіонів України навколо ідеї єдності та прагнення до європейської інтеграції шляхом популяризації здорового способу життя та велоспорту, підвищення мотивації у населення до рухової активності та демонстрація переваг велосипедного руху як альтернативи іншому міському транспорту.

У заході мали можливість взяти участь усі охочі. Також, аби підтримати дану акцію до Володимира-Волинського завітали велосипедисти з Республіки Польща. Особливістю даного велопробігу було те, що усі учасники одягнули вишиванки, а велосипеди прикрасили національною символікою.


Організатори заходу – Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Володимир-Волинського міськвиконкому.

На урочистому відкритті з вітальним словом виступили голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик та міський голова Петро Саганюк.

Маршрут пролягав вулицями Ковельська, Драгоманова, Устилузька, Луцька, Привокзальна, Віленська, Цинкаловського, Миколаївська, Генерала Шухевича, Ніла Хасевича, знову Ковельська та фініш – на площі Героїв.

Всього в акції взяло участь близько 200 чоловік.

Усі хто долучився до даного заходу, отримали пам’ятні сертифікати про участь у велопробізі від організаторів заходу.
Нагадаємо, Всеукраїнський турнір зі стрибків у висоту “Володимирські висоти-2015″ відбувся 26-го липня у Володимирі-Волинському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus