USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У виконкомі луцької мерії – «чортова дюжина»

25 Листопада 2010 16:05
Луцька міська рада затвердила виконавчий комітет – до його складу увійшло 13 осіб.

Рішення прийняли під час першої сесії нового скликання Луцькради 25 листопада.

Так, до складу виконкому увійшов сам міський голова Микола Романюк, секретар Луцькради Григорій Пустовіт та чотири мерські заступники – Святослав Кравчук, Лариса Соколовська, Юрій Вербич та Василь Байцим.
Окрім них, до складу виконавчого комітету увійшли начальник Луцького міськвідділу міліції Роман Крохмаль, голова правління ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха, директор ВАТ «ЛуАЗ» Володимир Гунчик, депутат обласної ради Євген Мельник та бізнесмен Юрій Циганюк.
Ще двох членів виконкому затвердять пізніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатолій Показати IP 25 Листопада 2010 16:44
Сесія міськради, на жаль, підтвердила побоювання, що міському голові будуть "дошкуляти" БЮТівці і вони, в подальшому, займуть неконструктивну позицію до загальноміського обранця. Вірно сказав В.Байцим, розуміння мають депутати, обрані по одномандатних округах.
простий міщанин Показати IP 25 Листопада 2010 17:35
Клуб по інтересах, що робить спробу дошкуляти Романюку, просто його не знає. У нього тверда позиція і за кілька місяців в міській раді не буде кому дошкуляти голові. Ці молоді доярки в білих одежах будуть осоромлені своєю тупістю і зрозуміють,що вони - випадковість в раді. Це їм пояснить Романюк. Він терплячий - вичекає і пояснить. 100%! Люди в раді, у яких в голові жижа замість мізків - крайній нонсенс. Такого немає навіть на Чукотці.
ЛСТМ-536 Показати IP 26 Листопада 2010 11:53
Вітаю!!! ...рнуха і тут вліз. Зрозуміло стає хто вкладав грошики у вибори!!! Вміє вчасно змінитись!!! Він же був депутатом попереднього скликання в облраді від БЮТ, а тепер його рекомендував МЯР. Всі земельні ділянки під будівництво у місті будуть віддані ...рнусі!!!
Лучанин М. Показати IP 28 Листопада 2010 14:22
За пана Кривицького всім міським будівництвом займався "Антон".В тому числі зведенням будинків Кривицькому,Шелєпіну,Клімчуку,Зарембі. А тепер всім буде рулити Чорнуха,це було видно ще під час проведення передвиборчої агітації.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus