USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Улітку дітей оздоровлюватимуть у школах

18 Травня 2010 11:06
Незважаючи на мізерію коштів у луцькій казні, школярів оздоровлюватимуть у літніх таборах та таборах при школах.

Про це йшлося під час оперативної наради у мерії.

«Літнє оздоровлення дуже важливе, незважаючи на обмежені бюджетні можливості. Потрібно шукати і меценатів для підтримки дітей», - сказав міський голова Богдан Шиба.

Начальник управління освіти Луцької міськради Анжела Масиник розповіла, що триває підготовка до літнього оздоровлення школярів. Готують і табір «Ровесник», що під Луцьком. У цьому році у перший заїзд туди потраплять обдаровані діти.

«У нас – 12 призерів конкурсів республіканського рівня, 100 учнів зайняли друге та третє місця. 150 вибороли перемоги на конкурсах-захистах наукових робіт», - сказала головна освітянка Луцька.

Похвалилася вона і здобутками вчителів: четверо лучан-педагогів стали призерами всеукраїнського конкурсу «Вчитель року». Причому двоє із них – вчителі християнської етики.

Діятимуть у Луцьку і табори при школах, так звані літні денні табори. Їхня робота зупиниться лише у дні проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Адже 14 луцьких шкіл стануть базою для проведення ЗНО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus