USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У багатодітної луцької сім’ї депутати хотіли забрати землю

29 Листопада 2013 14:34
Питання про продовження договору оренди землі луцькому підприємцю стало каменем спотикання під час сесії міської ради. Мова йшла про ділянку землі для будівництва та обслуговування виробничих приміщень на вулиці Конякіна, 16г.

Чимало депутатів розповідали, що ділянка уже тривалий час стоїть занедбана, жодних робіт з будівництва ніхто не здійснює. Там гуляють безпритульні собаки і стихійний смітник.

«Наскільки мені відомо, там не ведуться жодні господарські роботи», - зауважив депутат Роман Романюк.
Тож земельна комісія запропонувала не продовжувати договір оренди землі. Проте, депутат Юрій Вега звернувся до депутатів все ж піти назустріч підприємцю, який зі значними зусиллями намагається стати на ноги.
На засідання сесії прийшла і представниця підприємця – дружина Діна Бойко.

«Я розумію, що цих три сотки – ласий шматок, і, вочевидь, хтось хоче її забрати собі. Але роботи там ведуться. За вагончиками вже залиті фундаментом сваї», - переконує жінка.

Крім того, вона зазначила, що їхня сім’я – багатодітна. І їм дуже важко в короткі терміни побудувати виробничі приміщення.

За це питання депутати голосували двічі. Під час першого голосування обранці громади не прийняли позитивне рішення ні за те, щоб продовжити оренду, ні за те, щоб забрати землю у підприємця.

Утім, під час повторного голосування, депутати продовжили таки договір оренди підприємцю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗМІ Показати IP 29 Листопада 2013 21:29
Це Ткачук та Романюк хотіли відібрати в людей землю. Не нажруться ніяк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus