USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

5 червня у Луцьку - фестиваль сім’ї

29 Травня 2017 18:05
Вже незабаром, у понеділок, 5 червня, у Луцьку відбудеться масштабне та яскраве сімейне дійство - благодійний фестиваль «Назустріч Реформації».

Фестиваль є центральною подією відзначення у Волинській області 500-літнього ювілею події, що свого часу змінила хід історії та вплинула на наше сьогодення. Метою фестивалю є представлення соціальної та благодійної роботи, яку здійснюють християни євангельських церков, а також, через родинне свято та позитивні емоції, провернути увагу суспільства до інституту сім`ї.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Розпочнеться захід «Парадом щасливих родин». Долучитися до урочистої пішої ходи, яка стартує о 15:00 з Київського майдану, можуть усі охочі. Учасники колоною пройдуть проспектом Волі, проголошуючи християнські принципи здорової сім`ї.

На Театральному майдані та на вулиці Лесі Українки буде розташоване фестивальне містечко. В програмі фестивалю: виставка соціально-благодійної діяльності протестантських церков Волині, локації для сімей «Подружнє містечко», конкурс «Супертато», виставка «Країна здоров`я», виступи музичних колективів тощо.

Також упродовж усього заходу гості фестивалю зможуть взяти участь у благодійності та приєднатися до річного Благодійного марафону, який започаткований для збору коштів дітям з обмеженими можливостями, що потребують хірургічного втручання.

Завершиться дійство святковим концертом, який розпочнеться о 19:00 та міжконфесійною молитвою за Україну.

Ініціює проведення фестивалю Волинський обласний міжконфесійний оргкомітет з відзначення 500-річчя Реформації за підтримки Луцької міської ради.

Відео тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus