USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У будинку побуту біля «Гостинця» почнуть будувати 3 поверх? ФОТО

30 Серпня 2013 10:48
Через аварійний стан будинку побуту, що на проспекті Соборності, 11а (біля ТЦ «Гостинець») підприємці, які орендують там нежитлові площі, можуть лишитися без роботи. Бізнесмени стурбовані ще й тим, що у приміщенні, яке і так ось-ось розвалиться, хочуть добудувати третій поверх, замість того, щоб полагодити дах. Про це пише «Комунальний патруль».

Лариса Матрахова, директор перукарні «Віраж»,розповідає, що орендує приміщення ще із дня заснування будинку побуду. Оренду завжди платять вчасно. У 2009 році в перукарні зробили ремонт, однак після дощу почали з’являтися проблеми із дахом.

«Після дощу тут був жах. Куди ми тільки не зверталися. Уже 2013 рік, а дах все ще не поремонтований, а через це сиріють стіни, завівся грибок», - бідкається жінка.

Зараз нежитлова будівля на проспекті Соборності, 11а знаходиться на балансі ДКП «Луцьктепло». Із відповіді орендарям: «ДКП неодноразово зверталося з проханням до міської влади стосовно виділення коштів з міського бюджету на ремонт будівлі. На даний момент підприємство є збитковим та немає коштів для проведення ремонту покрівлі будинку, а коштів, які залишаються у розпорядженні підприємства, не вистачає навіть на утримання будівлі в належному стані та введення в штат обслуговуючого персоналу».

Усі орендарі, які займають приміщення на другому поверсі, мають проблеми із дахом. А ті, які працюють у приміщеннях на першому поверсі, жаліються на часті підтоплення та утворення тріщин у підлозі.
Подейкують, що один бізнесмен спеціально орендував декілька кабінетів, довів їх до надзвичайно занедбаного стану, щоб знецінити приміщення, викупити та добудувати ще один поверх. Вони не рідко помічали, що невідомі люди ходять приміщеннями будівлі, щось собі видивляються та міряють.

«Коли почнуть будувати третій поверх будівля завалиться, адже вони буквально тріщить «по швах»: дах протікає, утворюються тріщини в стінах, дощовою водою підмивається фундамент. А через це ми можемо залишитися без роботи, бо ніхто нічого не повідомляє, а заміри та планування в прихованому режимі робляться», - бідкаються підприємці, які орендують приміщення в будинку техніки.
Що буде далі з будинком побуту на проспекті Соборності, 11а залишається загадкою. Люди ж просять тільки відремонтувати дах: «Скільки потрібно грошей на матеріали ми заплатимо, тільки щоб дах не тік». А у інших випадках просять повідомляти про подальшу долю оренди.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
орися Показати IP 30 Серпня 2013 11:00
Це конешно повний піпець,а як тут було файно раніше.
знайка Показати IP 30 Серпня 2013 11:20
третій поверх під приводом ремонту даху буде будувати власник аптеки Волиньфарм. Думаю, що ремонтом не обійдеться, буде повноцінна надбудова 3 поверху...
ототАк Показати IP 30 Серпня 2013 11:56
"підприємці, які орендують там нежитлові площі" Що це за "підприємці", що не можуть ремонт собі зробити? Все з міського та державного бюджету тянути треба???!!!
Я не підприємець до ототАк Показати IP 1 Вересня 2013 09:18
Але за оренду підприємці платять!!!!
воно до Я не підприємець Показати IP 2 Вересня 2013 13:43
гривню в місяць
даша Показати IP 30 Серпня 2013 12:38
а.що там є і житлові площі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus