USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В луцькій мерії зникнуть усі департаменти, крім одного (документ)

27 Грудня 2010 16:30
Про це стало відомо під час позачергової сесії міськради 27 грудня.

Як стало відомо проект рішення будуть розглядати у четвер, 30 грудня під час продовження сесії. Згідно з проектом рішення трьохступенева система управління змінюватиметься на двохступеневу.

Згідно з новою структурою у міській раді залишаться лише управління та відділи. А таку структурну одиницю як департамент ,пропонують ліквідувати.

Залишиться лише департамент житлово-комунального господарства.
Подібна структура існувала до 2008 року. Відомо, що ініціатором подібної зміни став міський голова Микола Романюк, який неодноразово наголошував на реформуванні структури муніципалітету.

Коментуючи проект оновленої структури, Микола Романюк зазначив, що вона спростить контакт лучан з працівниками міськради. Тобто, якщо громадянам необхідно отримати певні послуги, які надає міськрада – їхня документація, заяви, звернення будуть йти коротшим шляхом.
По-друге, очікується оптимізація структури, тобто скорочення приблизно 30 працівників міськради. Романюк каже, що на цьому, процес оновлення роботи муніципалітету не закінчиться. В майбутньому, міський голова планує почати комп’ютеризовувати усі послуги, роботу з документами, в тому числі, в частині депутатської роботи.

Романюк наводить приклад, що аби роздрукувати програми, які приймає міськрада, потрібно витрачати багато паперу. Хоча такий спосіб є передбачений нормативними актами діяльності ради, доцільніше і економніше було б використовувати електронну пошту.

Нагадаємо, у структурі виконавчих органів Луцької міської ради наразі існує департамент містобудування, департамент соціальної політики, департамент житлово-комунального господарства, департамент економіки, департамент підприємництва, департамент молодіжної політики і спорту, департамент інформаційної політики, департамент культури та збереження історичної спадщини та департамент фінансів і бюджету.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
kamil Показати IP 28 Грудня 2010 00:30
насамперед треба було департамент ЖКГ оеформувати. але з іншої сторони толку з цих змін? своїх тільки просунуть на місця)
правдолюб Показати IP 28 Грудня 2010 10:06
давно пора, тильки щоб воно не пишло в некуда
Ваня Показати IP 28 Грудня 2010 13:27
Чого ви паритется на їх місці виростотуть нові структури, чиновнии без роботи і тепленького містечка не будуть.А вот ми простий люд , то подохнем. Якщо ще раз піднімуть квартплату, то вже ніхто не заплатить, бо пенсія і зарплата 800-1000 грн. і квартплата стільки ж. А жити за повітря, влітку пастися на травичці нам, а взимку їсти сніжок і дохнути скоріше, щоб пенсії не платити простому люду, бо вже все розікрали собі, і пенсії, і пільги по сотнях тисяч грн. Геноцид по -українськи починається. Тримайтеся нарід, бо як нас унаше назвеш,стоїмо на колінаї і не миожемо підвестися
Петя Показати IP 28 Грудня 2010 14:40
Ваня, не хвилюйся: у мене пенсія 4000 і зарплата 8500. Якось переживу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus