USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В луцьких школах на 50 учнів - один комп’ютер

27 Вересня 2010 14:03
На фінансування освітньої галузі з місцевого бюджету витрачаються мізерні кошти, які не дозволяють повністю забезпечити школи комп’ютерами.

Про це 27 вересня розповіла заступник начальника управління освіти Луцької міської ради Лілія Кревська.

Чиновниця розповіла, що зараз в обласному центрі навчаються 21 404 дитини, на яких припадає всього лиш 420 комп’ютерів.

Зі слів Кревської, якщо порахувати співвідношення кількості учнів до кількості комп’ютерів в луцьких школах, то вийде, що 50 учнів користується одним комп’ютером.

«Близько 90% ми витрачаємо на комунальні платежі та зарплати вчителям. І лише 10% йде на матеріально-технічну базу», – пояснила Кревська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 27 Вересня 2010 15:40
Ось так і виходить, що гроші йдуть на зарплату вчителям, які вчать дітей на пальцях, а потім отримуємо не кваліфікованих та не конкуретоспроможних молодих людей, які елементраного Ворду не знають. Вже не кажучи про підручники в електронному вигляді. Замкнутий круг виходить: фахівців немає, бо освіта погана, освіта погана, бо зарплата мала, беруть хабарі, звідси і байдуже відношення до роботи, а силовики про це знають, але знову ж таки, хочуть їсти і беруть хабарі в тих, хто їм попався, щоб не сісти. Упередженість в усьому!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus