USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В міській інспекції АБК кажуть, що воюють шашкою проти ракетних військ

21 Жовтня 2009 14:36
Інспекція архітектурно-будівельного контролю департаменту містобудування Луцької міської ради перетворилась на так званий «дозвільний центр», який окрім видачі ліцензій та  дозволів на проведення будівництва більше нічого не виконує.  Так вважає начальник інспекції АБК Володимир Кадебський.  Про це 21 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
Не проводяться експертизи та роботи з технічного нагляду. Дозвільна система забюрократизована, а у інспекції недостатньо персоналу та немає належного матеріально-технічного забезпечення. Про це Володимир Кадебський повідомив у своїй доповіді сьогодні на нараді з питань самочинного будівництва та взаємодії контролюючих органів у Луцькій міській раді.
 «Дали шашку, дали бурку і пустили проти ракетних військ» - так прокоментував цю ситуацію пан Кадетський.
Посадовець також повідомив, що у 2008 році було демонтовано 9 самовільних забудов. У цьому році демонтовано лише дві, проте ще 8 рішень суду щодо знесення вже винесено.
Демонтовували будівлі за добровільною згодою порушників – повідомив пан Кадебський. За жодною з цих справ не було відкрито виконавчого провадження.
У інспекції АБК стривожені, що до боротьби з самовільним будівництвом не долучилася виконавча служба. У цьому процесі беруть участь прокуратура, суди, представники МНС, але не виконавча служба, від якої не було жодної реакції – стверджує пан Кадебський.
На нараду у Луцькраду не з’явилися представники Державної інспекції архітектурно-будівельного. Хоча їх луцький міський голова і і запрошував – стверджували на нараді.
Володимир Кадебський зазначив: лише на 2 з 10 звернень, надісланих у 2009 році до Державної інспекції АБК, отримано відповіді. На що Богдан Шиба зазначив: «Доки не буде координації між цими двома інспекціями, поки вони не почнуть працювати разом, робота і надалі буде неефективною».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЧП Показати IP 21 Жовтня 2009 16:56
На нараду не з'явилися представники інспекції ДАБК! А де ж тоді працює п.Кадебський І з якої інспекції він є представником? І саме інспекція ДАБК є одним х найбільш забюрократизованим органом і незаконно вимагає для отримання дозволу купу копій документів, та ще й у папочці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus