USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

В районі ЛПЗ – новий дитячий майданчик. ФОТО

5 Вересня 2010 12:28
В одному з дворів будинків у районі Луцького підшипникового заводу третього вересня відкрили новий дитячий майданчик.

Місце дозвілля для дітей постало у дворі між будинками на вулиці Бенделіані 1, 1а, та проспекті Дружби народів, 3а, 1а.

Урочисто перерізав стрічку головний меценат проекту – голова Волинської облради Анатолій Грицюк спільно з адвокатом Юрієм Бондаруком, який також вніс свою частку у будівництво майданчика.

Як розповіла жителька району Анна Глущук, для кількох десятків малюків району до цього часу збереглися лише старі радянські майданчики у сусідніх дворах. Деякі з них в аварійному стані, потребують ремонту та навіть знесення. Глущук каже, що нещодавно, катаючись на такій древній гірці, сусідський хлопчик зламав ногу.

Тому жителі вирішили звернутися за допомогою до влади та спонсорів, аби ті допомогли збудувати майданчик для їх дітей.

Анна Глущук каже, що зверталася до кількох десятків бізнесменів, проте надати допомогу згодилися не всі. А самотужки зібрати значну суму жителям було не під силу. З підприємців та громадських організацій свою частинку у будівництво майданчика внесли ГО «Інститут розвитку міста», ВТП «Санрайз», магазин «Наш», ЖКП №2.

Проте, за словами Глущук, найбільшу допомогу надали депутати обласного і луцького об’єднання «Батьківщина» та очільник обласної організації Анатолій Грицюк. Жителі написали листа до обласної ради, під яким поставили підпис близько трьохсот мешканців, і відповідь надійшла незабаром.

Жителька району каже, що бачила, як ведеться будівництво на майданчику на вулиці Кравчука, тому не сумнівалася, що і на ЛПЗ дадуть допомогу. Нині жителі продовжують власними коштами облаштовувати ділянку, що навколо майданчика.

Перерізаючи стрічку, Грицюк наголосив, що він буде задоволений, якщо інші політичні сили та лідери відкриватимуть майданчики у Луцьку – аби тільки ті не словом, а ділом допомагали людям.

Грицюк зазначив, що великою мірою, дякуючи збільшенню матеріальної допомоги матерям при народженні дитини попереднім урядом, демографічна ситуація у країні покращується, тому будівництво нових майданчиків повинне стати гарною традицією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
він Показати IP 5 Вересня 2010 17:45
Мовчки і конкретно.Це вже певно третій.Де ще хто?
йован Показати IP 5 Вересня 2010 18:34
Грицюку І конкурси не потрібно проводити, ставить без них
Скажена Мама Показати IP 6 Вересня 2010 09:22
Оце правильно! Хоч хтось щось робить толкове! А то зробили в центрі майданчик - і це круто, а про інші райони забули.
жителі Показати IP 7 Вересня 2010 10:44
Так отож. Це не книжечки писати і патякати різне... Людина робить добру справу. Наша повага пану Грицюку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus