USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

В СНУ вручили ключі від квартир викладачам і відзначили студентів

30 Січня 2013 16:08
Відзвітувавши про досягнення університету у 2012 році та окресливши пріоритети на поточний рік, наглядова рада Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки на чолі з народним депутатом України Ігорем Палицею нагородила кращих студентів університету сертифікатами на отримання стипендій Благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Засідання наглядової ради СНУ імені Лесі Українки відбулося 30 січня.

Так, 45 стипендіатів отримуватимуть від фонду «Новий Луцьк» у другому семестрі цього навчального року по тисячі гривень щомісяця.

Не забули відзначити й викладацький склад університету. Ключі від новеньких квартир декану факультету психології, професору психологічних наук Жанні Вірній, та декану географічного факультету, кандидату географічних наук, доценту Михайлу Мельнійчуку вручив голова наглядової ради вишу, народний депутат України Ігор Палиця.

Жанна Петрівна подякувала наглядовій раді університету за те, що політика і стратегія розвитку університету спрямована на те, щоб оцінити людей, які працюють на результат. «Я не перший раз стою на цій сцені, я отримувала нагороди, я читала тут лекції, робила виступи, але сьогодні я хвилююсь як ніколи і хочу сказати, що в подальшому я буду вірно служити університету», - наголосила вона.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рафінада Показати IP 3 Лютого 2013 21:29
За яким принципом обирали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus