USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку 13 прикордонникам вручили ключі від квартир

29 Грудня 2020 19:43
У переддень нового року 13 прикордонних родин із Луцька отримали ключі від нових осель.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Вручити ключі від квартир та привітати охоронців кордону прибув перший заступник голови Держприкордонслужби Володимир Нікіфоренко. Він зазначив, що соціальний захист військовослужбовців та їх сімей є і залишається пріоритетом Державної прикордонної служби України. А завдяки підтримці керівництва держави проводиться системна робота над розв’язанням питань забезпечення особового складу житлом.

«Соціальне питання постійно стоїть на порядку денному для нас. Не тільки придбання гелікоптерів, катерів і кораблів, не тільки інженерного облаштування державного кордону, а й забезпечення військовослужбовців житлом є пріоритетом. Прикордонники щоденно захищають державний кордон, боронять Україну та повинні мати гідні умови проживання», – наголосив Володимир Нікіфоренко, вітаючи новосельців.

Він додав, що до кінця року ще 250 сімей прикордонників з різних куточків країни одержать грошові компенсації за неотримане житло.

Загалом у багатоповерховому будинку, відповідно до інвестиційного договору будівництва, для прикордонників виділено одно-, дво- та трикімнатні квартири загальною площею майже 930 м². Десять сімей отримали житло для постійного проживання, ще троє – службові квартири.

«Для нашої сім'ї сьогодні надзвичайний день. Це такий довгоочікуваний, передноворічний подарунок», – не стримуючи емоцій поділилася враженнями Юлія – дружина прикордонника Луцького загону.
До слова, сьогодні також відкрили оновлений відділ прикордонної служби «Світязь» Луцького загону. Його реконструкція і облаштування велися протягом 2020 року. Варто зазначити, що під час робіт, до яких долучилися і місцеві органи влади, до ладу приведено адміністративну будівлю, бокс для автомобільної техніки та споруди господарчого призначення. Виконано роботи по прокладанню всіх комунікацій, утеплено фасад відділу. Наразі підрозділ відповідає всім стандартам сучасного прикордонного менеджменту, а його інфраструктура та технічне забезпечення дозволить якісно виконувати завдання з охорони державного кордону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Клава Показати IP 29 Грудня 2020 20:36
Що і кого вони охороняють ? Контрабанда і служба на переходах де є митниця - мрія кожного справжнього українського прикордонника !!!
Людина до Клава Показати IP 29 Грудня 2020 22:25
І як же тобі та контрабанда заважає? що грошей в людей появляються, чи краще піти батрачити на поляка за копійки?
Я до Людина Показати IP 29 Грудня 2020 22:50
краще на поляка батрачити ніж на жи..ів в уркаїні
Богдан Сташинський Показати IP 30 Грудня 2020 12:44
Ось цікаво - а чи занесли б прихильники Саакашвілі його на руках через польсько - білоруський кордон ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus