USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ветеранські медалі викинули у смітник луцькі школярі

7 Червня 2010 17:26
У Луцьку з’ясували, хто ж викинув президентські медалі до 65-ї річниці Перемоги у смітник.

Про це повідомляє НТН .

Виявилося, що винні у цьому випускники Луцької школи № 1 та їхній класний керівник.

Медалі, які знайшли у смітнику, тепер в якості речового доказу перебувають у прокуратурі міста Луцька.

Нагадаємо, запаковані у футляри нагороди до 65-річчя Перемоги помітила у смітнику лучанка Людмила Бабій. Вона й повідомила місцевих журналістів. Почалося розслідування.

З’ясувалося, що до Луцька прибуло п’ять тисяч президентських нагород. Їх мали поквартирно рознести ветеранам до 27 травня. Аби впоратися, частину медалей управління освіти Луцької міської ради передало соціальним педагогам. Ті ж долучили до роботи і старшокласників.

Однак сумлінними виявилися не всі. Двоє учнів луцької спеціалізованої школи №1 викинули пакунок з нагородами на смітник. Ще й намагалися підпалити.

Прокуратура дії школярів називає аморальними. Проте, не буде заводити кримінальну справу. Виявляється, цей випадок не має юридичної кваліфікації.

«Тут може бути лише моральна сторона нашого виховання. Зокрема, наших учнів. Прокуратурою міста було відмовлено в порушенні кримінальної справи у зв’язку з тим, що дії з медалями були вчинені випускниками школи. Крім того, чинний кримінальний кодекс України не передбачає відповідальності саме за такі дії», - пояснив заступник прокурора міста Луцька Олег Юрченко.

А «віддуватися» за неповагу школярів доведеться луцькому міському голові. За поданням прокуратури вирішили: п’ять нагород Богдан Шиба вручатиме ветеранам власноруч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Булковська Показати IP 7 Червня 2010 17:57
Але вже ваша модерація ДІСТАЛА. Посилання в таких новинах робиться так: Про це інформує Волинський інформаційний портал із посиланням на канал НТН.Ясно?
Юрій Ричук до Булковська Показати IP 7 Червня 2010 18:07
Зря ти так. Я ж тоже так можу...
ViPiR Показати IP 7 Червня 2010 21:23
А от і не поб'єтеся! :)
маруся Показати IP 8 Червня 2010 11:14
Знали де і коли. МОРАЛЬ НАШИХ з Вами дітей у небезпеці! Підіть на каву і базікайте! Що будутьробити з дітьми, аморально кажете,а ці виродки згодом ще аморальніше зроблять, бо не наказуємо! Невже прізвищ не вкажете! ДАВАЙТЕ СВОБОДУ СЛОВА! Ми їх тут усі разом посваримо так, щоб іншим не хотілося! Цікаво, як би за такі дії молодих людей в Китаї наказали?! Певна, батогом і привселюдно! Дістали вже своєю безнаказаністю. Певна, що це діло рук багатеньких та заможненьких. Саме такі й ходять до тої школи!
Небайдужа Показати IP 8 Червня 2010 19:15
Так згідна-вчинок ще й той...Але шановні-чому вручення нагород мають виконувати вчителі й учні? Де соціальні служби та державні установи?Нехай прокуратура з них теж спитає за невиконнання своїх прямих обов"язків
адвокат Показати IP 8 Червня 2010 20:46
...Виявилося, що винні у цьому випускники Луцької школи № 1 та їхній класний керівник... Перепрошую, а чому міська влада хутко скидає все на школу???? То вчителі з учнями винні, що працівники, які мають за це відповідати вирішили *швидше впоратись*???Вибачте, але це є ІХ РОБОТА!!! Ви коли-небудь чули, що лікарі, не встигаючи на виклики до пацієнтів, передають частину роботи комусь зі сторони??? НІ!!! То до чого тут прізвища дітей чи вчителя? Ви напишіть тут прізвища посадовців, які *не впорались*!!!
лучанин Показати IP 8 Червня 2010 20:53
це робота не дітей, і не шкіл, і не класних керівників,а певних соціальних служб,яким за це платять зарплату......
пер Показати IP 11 Червня 2010 21:56
Діти не спеціалісти. Вони прийняли не популярне рішення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus