USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Від гострої пневмонії у Луцьку померла ще одна жінка

14 Грудня 2009 17:40
Сьогодні  «Волинським новинам» розповіли на «гарячій лінії» обласного управління охорони здоров’я, що вчора від пневмонії у луцькій інфекційній лікарні померла 24-річна жінка.
 
Лучанка звернулася до медиків тиждень тому, 5 грудня. Її одразу поклали до лікарні. Однак хворій ставало дедалі гірше. 13 грудня жінка померла у реанімаційному відділенні. Діагноз – гостра пневмонія. Померла стала 20-ю жертвою пневмонії на Волині від початку епідемії грипу.
 
Загалом, упродовж пандемії грипу в області захворіло близько 76 тисяч волинян. За минулу добу 147 чоловік. Із 29 жовтня, коли офіційно оголошена пандемія в краї, госпіталізовано 4 тисячі 213 хворих. За останню добу – 28 пацієнтів. П’ятеро пацієнтів нині в реанімації. На щастя, сьогодні на апаратах штучного дихання не тримають жодного хворого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юка Показати IP 14 Грудня 2009 21:49
штучно роздута це все проблема чи ні - ніхто стовідсотково сказати не може. відомо лише одне, якби там не було, а люди гинуть - і це факт. найгірше те, що ніхто не знає що то за хвороба і чим її лікувати (до речі, пропіарений таміфлю уже всі ганять, бо допомагає він як мертвому кадило (за статистикою лише 4 людям із 40)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus