USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влада Луцька хоче, щоб міліція серйозно зайнялася графітчиками

13 Серпня 2013 10:47
Треба нарешті покласти край розмальовуванню стін луцьких будівель. На цьому під час оперативної наради Луцького міськвиконкому 13 серпня наголосив перший заступник міського голови Святослав Кравчук.
До Дня незалежності необхідно впорядкувати місто. Зокрема розібратися з авторами графіті. «Невже наша міліція не може затримати хоча б одного, який ходить і «пшикає». Зловити і заставити, щоб з батьками стояли і стирали», - наголосив Святослав Кравчук.
Окрім цього, до Дня незалежності та Дня міста, що тепер відзначають 25 серпня, усі керівники ЖЕКів мають підготувати квіткову композицію, яку виставлять на «Святі квітів». «Покажіть, що ви можете зробити. У вас немає флористів, так, їх і в інших організаціях немає. Ви це маєте робити у всіх дворах», - зазначив Луцький міський голова Микола Романюк.
На святкуванні Дня міста для лучан та гостей міста підготують сюрпризи: ралі інвалідів-візочників, змагання з кубіка-рубіка, показові виступи на конях та багато інших розваг. Цього року обласний центр чекає багато гостей із міст-побратимів, яких у Луцька аж 58.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ГРАФІТЧИКИ З УСІЄЇ УКРАЇНИ РОЗМАЛЮВАЛИ ЛУЦЬК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 13 Серпня 2013 11:33
За стінами у першу чергу мають слідкувати власники будівель, а потім вже міліція.
власник до лучани Показати IP 13 Серпня 2013 17:38
я тебе зловлю - руки переламаю і фломастер запхаю в ж-пу.
Серий Показати IP 13 Серпня 2013 12:11
а "позакрашувані" розчином цементу стіни на проспекті Грушевського хто має привести в нормальний вигляд?
morgulis Показати IP 13 Серпня 2013 12:22
а бухальщиками і нариками в парках, скверах, на зупинках і дитячих садках вони не хочуть зайнятися припадком? Чи хоробрості вистачає лише на це?
Ольга Показати IP 13 Серпня 2013 14:03
Хай міліція не сидиться по кабінетах, не бухає, а ходить по вулицях і оберігає спокій лучан. А вони оберігають своїх коханок,бухають і держать їх за коліна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus